fbq
Kotimaa
31.08.2021 07:12
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto, Instagram
hannu pikkarainen
”Ollut vaikea elää” Raiskaussyytteen saanut Hannu Pikkarainen poisti tunteikkaan somejulkaisunsa ja päivitti yhteiskuvan Martinan Nala-koiran kanssa
Kotimaa
31.08.2021 07:12
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto, Instagram

Entinen jääkiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, on ottanut raskain mielin vastaan saamansa syytteen raiskauksesta.

Seiskan tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 39, kohukulta on ollut erittäin ahdistunut tulevasta oikeudenkäynnistään.

– Hän ui juuri nyt aika syvissä vesissä, Hannun hyvin tunteva henkilö luonnehtii Seiskalle.

Myöskään Hannun ja Martinan suhde ei ole edennyt suunnitellulla tavalla. Pariskunta kertoi Me Naiset -lehdelle, että he muuttavat heinäkuussa saman katon alle.

koirapuisto
Hannun ja Martinan suhdetta on koetellut Hannun raiskaussyyte.

Seiskan selvityksen mukaan Hannu on kuitenkin muuttanut hiljattain uuteen asuntoon, mutta ei Martinan kanssa.

Lue myös: Martina Aitolehti ja raiskauksesta epäilty Hannu = Avoliitto peruuntui!

Paparazzi havaitsi viime viikolla, ettei kohupari ole kuitenkaan eronnut. Martina nimittäin meni eräänä aamuna omilla avaimillaan hakemaan Hannua tämän asunnosta koiralenkille. Hannu tosin kömpi asunnosta ulos vastahakoisen oloisena.

”Ollut vaikea elää”

Pusuttelun jälkeen pari meni istumaan koirapuiston penkille. He istuivat siinä lähes tunnin toisiinsa kietoutuneina. Syvällisen keskustelun lomassa Hannu veti taas huppua syvälle päähänsä, mutta piristyi hieman. Hän nimittäin pomppasi pystyyn ja ryhtyi heittelemään tennispalloa Nala-koiralle.

Lue myös: Näin rakkaudentäyteisesti Martina lohduttaa surumielistä Hannu-rakastaan – paljonkertovat paparazzikuvat

koirapuisto
Martinan Nala-koira katseli ihmeissään, kun isäntäpari intoutui intohimoisiin suudelmiin.

Raiskausoikeudenkäynnin istuntopäivää ei ole vielä määrätty, mutta asian käsittelyyn on kuukausia. Asianomistajana olevan naisen lähipiirin mukaan hän ei ole halukas puimaan asiaa julkisuudessa, mutta Hannu kommentoi asiaa somessa.

– Asia (raiskausjuttu) on edelleen vireillä ja sen kanssa on ollut vaikea elää. Mä en silti anna tän murtaa mua, vaan jatkan elämää, oli oikeuden päätös mikä tahansa. Olen luonteeltani kiltti ihminen, enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista, Hannu kirjoittaa Instagramissa.

Myöhemmin Hannu on poistanut julkaisujaan. Sosiaalisessa mediassa hän on päivittänyt tyylilleen uskollisia urheilullisia kuvajulkaisuja, joiden yhteydessä hän on kirjoittanut muun muassa "Liike on lääke" ja "Eteenpäin". muutamassa kuvassa hän poseeraa myös Martinan Nala-koiran kanssa.

– Kyl tuolt metsästä saa mielenrauhaa, Hannu pohtii eräässä päivityksessään.

Lisäksi mies toivotti hyvää syntymäpäivää Nala-koiralle.

– Onnea rakkaalle 2-vuotiaalle Nalalle, Hannu toivotteli lukuisten emojien kera.

Lue myös: Raiskauksesta syytteen saanut Hannu Pikkarainen avautuu somessa seksuaalirikosepäilystään: "Osallisena oli hyvin tuntemani nainen"