fbq
Kotimaa
13.11.2021 15:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Satu Taiveaho
Oho! Satu Taiveahon eronperumisbileet pahasti mönkään - ex-kansanedustaja käännytettiin kapakan ovella: "Järjestyksenvalvoja pysyi kovana"
Kotimaa
13.11.2021 15:03
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Ex-kansanedustaja Satu Taiveaho ja hänen aviomiehensä Ville Virtanen nähtiin viikonloppuna Haminan yössä iloisissa merkeissä, mutta ilta sai yllättävän käänteen.

– Kaksikko vietti eronperumisbileitään. Juhlat jatkuivat läheiseen ravintolaan, mutta Satu ei päässyt sisälle, koska häneltä puuttui Kymenlaakson alueella vaadittava koronapassi, Seiskalle paljastetaan.

Silminnäkijöiden mukaan Satu yritti ensin puhua itseään sisään.

– Järjestyksenvalvoja pysyi kovana eikä laskenut häntä sinne. Kaikilla muilla oli passit. Hetken taisteltuaan Satu ja kaksi mieshenkilöä poistuivat tukkimasta ravintolajonoa.

Satu oli vuosina 2003–2011 SDP:n kansanedustaja Hämeen vaalipiiristä.
Satu oli vuosina 2003–2011 SDP:n kansanedustaja Hämeen vaalipiiristä.

Lue myös: IS: Satu Taiveaho ja Ville-puoliso ovat vetäneet avioerohakemuksen pois!

Suhdekäänteitä

Entisen kansanedustajan suhteessa on riittänyt käänteitä tämän vuoden aikana. Seiskan tietojen mukaan pariskunnan välit alkoivat rakoilla vuoden 2021 alkupuolella.

Seiska kertoi kuluvan vuoden maaliskuussa, että Satu ja Ville olivat päätyneet yhteisestä osoitteesta erilleen. Myöhemmin pari jätti eropaperit. Samalla kävi ilmi, että Satu asuu Kuusankoskella, kun taas Ville jäi Haminaan pariskunnan entiseen yhteiseen kotiin.

Syyskuussa pois vedetty avioerohakemus oli jätetty Kymenlaakson käräjäoikeuteen kesällä.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.