Minttu Räikkönen

Oho, Minttu Räikkönen teki mystisen pikavisiitin Suomeen!

Kotimaa | 22.09.2021 12:45

Formulalegenda Kimi Räikkösen, 41, vaimo Minttu Räikkönen, 34, teki yllättävän pikavisiitin Suomeen. Suomen-vierailustaan Minttu kertoi salaperäisen lyhyesti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Minttu Räikkönen jakoi rehellisen videon koronapotilas-Kimistä: "Kiitos kauniista viesteistä"

Minttu jakoi Instagramissa ystävänsä eilisen (21.9.) päivityksen, jossa tämä iloitsi Mintun vierailua.

- Hän on kaupungissa (sydän), ystävätär kirjoitti videoklipin kanssa syksyisessä säässä.

Videolla ystävä ja Minttu kävelevät pimenevässä säässä, ja ulkomailla pääsääntöisesti asuva Minttu myöntää kameralle, että ilma on kylmä. Päivitykset ovat näkyvissä 24 tuntia Instagramin tarinat-osiossa.

Tänään keskiviikkona (22.9.) Minttu hyvästeli tarinoissaan jo Suomen.

Koronan taannoin saanutta Kimiä eikä pariskunnan yhteisiä lapsia päivityksissä näkynyt. Viimeistä kauttaan formuloissa ajava Kimi kirjoitti viikko sitten somessa voivansa kuitenkin hyvin, ja pystyvänsä osallistumaan viikonloppuna Sotšissa käytävään Venäjän F1-osakilpailuun.

Kimi lopettaa uransa

Kimi shokeerasi koko maailmaa 1. syyskuuta ilmoittamalla, että hän lopettaa uransa. Kimi kirjoitti päätöksestään Instagram-tilillään.

Lue myös: Sokkiuutinen! Kimi Räikkönen lopettaa uransa: "Tämä on tässä.."

- Tämä on tässä. Tämä on viimeinen kauteni Formula 1:ssä. Tein päätöksen viime talvena. Päätös ei ollut helppo, mutta tämän kauden jälkeen on uusien asioiden aika, Kimi kirjoitti vapaasti suomennettuna englanninkielisessä kuvatekstissä.

- Vaikka kausi on yhä käynnissä, haluan kiittää perhettäni, kaikkia tallejani, kaikkia ihmisiä urani varrelta ja erityisesti kaikkia teitä mahtavia faneja, jotka olette kannustaneet minua aina. Vaikka F1-urani päättyy, elämässä on paljon muita asioita, joista haluan kokea ja nauttia, jäämieheksikin kutsuttu vauhtiveikko perusteli päätöstään.

Tämän kauden hän ajaa loppuun Alfa Romeon tallissa.

Lue myös: Näin paljonkertovasti Minttu Räikkönen reagoi Kimin F1-lopettamispäätökseen

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!