fbq
Martina ja Jesper

Oho, Martina Aitolehti poseeraa alasti Jesper-rakkaan ottamassa kuvassa - luksus itketti tanskalaiskultaa

Suomen kesästä nauttivat Martina Aitolehti ja Jesper Backer viettävät aikaa todellisissa luksuspuitteissa.

Tanskalaisesta liikemiehestä Jesper Backerista uuden rakkaan eronsa jälkeen löytänyt Martina Aitolehti ei peittele onneaan.

Martina ja Jesper ovat molemmat jakaneet videopäivityksiä sosiaalisessa mediassa, joista käy ilmi, että myös Jesperin kaksi tytärtä ovat tutustuneet Suomeen. Jesper on antanut vauhtia keinussa lapsilleen ja koko poppoo on myös nauttinut vesileikeistä vesijeteillä huristaessa.

Martina Aitolehti ja Jesper-rakas nauttivat Suomen kesästä - kuohuvaa ja puristelua

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Urheilullinen tanskalaismies herätti huomiota, sillä hän on varsin pitkä. Jesper ja Martina kävelivät lentoasemalla käsi kädessä, ja herrasmiehen tavoin Jesper kantoi Martinan Dior-laukkua.
Martina ja Jesper ovat saaneet suhteensa toimimaan välimatkasta huolimatta.

No jopas! Martina Aitolehden tanskalaiskulta napsii salakuvia Martinasta Mallorcalla - ja julkaisee niitä somessa

Eilen Martina ja Jesper siirtyivät kuitenkin aikuisille suunnattuun yksityiselle Kuru Resort -luksuskylälle. Kaksikko majoittui henkeä salpaavissa maisemissa, joista Suomen luonnon kauneus avautuu suurista ikkunoista makuuhuoneesta.

- Vau! Itku tulee. Miehekkäällä tavalla... Jesper sopertaa englanniksi Martinan 24 tuntia näkyvissä Instagram-tarinoissa tunteikkaana nähdessään huoneen.

Lomapaikan omistavat hyvinvointiyrittäjät Jutta ja Juha Larm. Rakastavaiset suuntasivat myös illalliselle, jossa heille oli varattu oma näköalapöytä viereisten pöytien ollessa tyhjillään.

Illallismenuun kuului muun muassa haukea parsan kanssa sekä kanaa ja sieniä. Ruokailun jälkeen iltakävely sujui lähekkäin romanttisissa merkeissä auringon laskiessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aamu alkoikin Martinan kylpyhetkellä rakkaansa kuvatessa ilkosillaan ammeessa peseytyvää kultaansa takaapäin. Yläkulmasta otetussa otoksessa Martina pitää käsiään rintojensa edessä.

Aamupala tuotiin heille omaan huoneeseen. Tarjolla oli muun muassa hedelmiä, kahvia, lohi-ruisleipiä ja vohveleita.

"Vastoinkäymisiä ja vääriä valintoja" - Tällainen on Martina Aitolehden odotettu kirja

40 vuotta täyttävä Martina Aitolehti: Elämässä ei voi loputtomasti katua valintojaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy