fbq
Kotimaa
21.07.2021 14:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Mariko Pajalahti
Oho, Kwan-yhtyeestä tuttu Mariko seurustelee Atomirotta-muusikon kanssa: tältä takavuosien suosikkilaulaja näyttää nykyään - lemmekkäät yhteiskuvat!
Kotimaa
21.07.2021 14:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Jo kuopatun Kwan-yhtyeen laulaja Mariko (oik. Liisa Mariko Pajalahti), 42, on viime vuodet viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. 

Joogaohjaajaksikin kouluttautunut muusikko voitti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun parinsa Aleksi Seppäsen kanssa vuonna 2007 ja osallistui Selviytyjät Suomi -kilpailuun 2018, mutta muutoin muusikko on keskittynyt elämässään muihin asioihin.

Lue myös: Keikkalavoille halajava Kwan-yhtyeen Mariko Pajalahti: Uusi musiikki hakee vielä muotoaan!

Uudet tuulet puhaltavat

Tidjân Ban, 42, kanssa Kwanissa laulanut Mariko oli vain parikymppinen yhtyeen aloittaessa ja lopulta kiitäessä jättisuosioon. Nyt Marikon elämässä puhaltavat kuitenkin uudenlaiset vireet, sillä Kwan-muusikko vaikuttaisi löytäneen vierelleen musiikkipiireistä tutun kumppanin.

Tuoreessa kuvaparissa hän nojaa hellästi Atomirotta-kokoonpanosta tutun muusikko-tuottajan Jykä Pajulaakson käsivarteen. 

Lue myös: Jättiyllätys! Kwanista tuttu suosikkilaulaja tekee paluun – tältä hän näyttää nyt: katso kuvat!

– Rakastan tätä miestä avaruuteen ja ylitse, Mariko kirjoittaa julkaisemansa kuvaparin yhteyteen vapaasti suomennettuna.

 

Suloisia somessa

Kaksikko on kaikesta päätellen pitänyt yhtä jo hyvän tovin, sillä Jykä on julkaissut omalla Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan heistä jo vuosi sitten.

– Ekat treffit rakkaan kanssa.

Lue myös: Muistatko Kwan-yhtyeen Marikon? Palaa julkisuuteen Selviytyjät Suomi -sarjassa, tältä hän näyttää nyt – kuva!

Vuodenvaihteessa Mariko julkaisi omalla Instagram-tilillään todellisen rakkauspäivityksen Jykästä.

– Mikä hiton vuosi! Koko maailma meni sekaisin ja minun elämässäni ei ole koskaan ollut niin paljon rakkautta. En olisi voinut haaveillakaan olevani näin onnellinen toisen ihmisen kanssa, Mariko kirjoitti vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Suositun Kwan-yhtyeen keulakuva Mariko, 38, hurahti New Yorkissa aivan uuteen ammattiin – harjoittaa työtään nyt Helsingissä: ”Sopii tulla kokeilemaan!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »