fbq
teemu packalen ja eevi teittinen

Oho, Eevi Teittinen ja Teemu Packalén superromanttisessa yhteiskuvassa: "Täytyy sanoa, että..."

Ex-vapaaottelija Teemu Packalénin, 35, avopuoliso, fitness-vaikuttaja Eevi Teittinen, 34, on julkaissut romanttisen yhteiskuvan.

Pariskunta matkusti taannoin Kanariansaarille esikoisensa kanssa. Eevi on tänään tiistaina (21.2.) hehkuttanut taannoista matkaansa Instagram-tilillään.

Fitness-vaikuttaja julkaisi liudan kuvia perheen lomalta. Ensimmäisessä otoksessa Eevi poseeraa bikineissään. 

Yhteiset mökkijatkot! Näin Teemu Packalén ja 19-vuotias brunetti kommentoivat kohuttua bileiltaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisun toinen kuva on superromanttinen yhteiskuva Teemun kanssa. Otoksessa Eevi halaa Teemua, ja mies osoittaa sormellaan kohti jotain kuvan ulkopuolella olevaa.

Eevi avaa julkaisun tekstissä loman olleen mukava. Matkaan sisältyi myös treenaamista sekä Scrabble-lautapelin pelaamista.

Tää loma oli hei oikeesti jees. Pelattiin laittoman paljon Scrabblea ku lapset nukkui päiväuniaan, syötiin about koko ajan, päästiin nauttimaan auringosta, nukuttiin yöt ja ihan vähän treenattiin myös. Täytyy sanoa, että lapsen kanssa paras loma syntyy tässä kohtaa sillä, että valitaan hyvä hotelli josta löytyy kaikki mahdollinen. Kiitos paras matkaseura Siili ja Hiiri  + perheet, Eevi kirjoitti julkaisuunsa.

Muissa kuvissa nähdään esimeriksi Eevi ja kaveripariskunnan yhteinen lenkkihetki, hauskoihin laseihin sonnustautunut Eevi sekä kuva Teemusta ja heidän lapsestaan lentokoneessa.

Teemu Packalén avautuu parisuhteestaan: "En ole vielä käsitellyt edellistäkään reissua"

Seiska kertoi muutama viikko sitten Teemun viettäneen tammikuussa poikien iltaa Levillä. Ihku-baarissa Teemu oli viihtynyt tiiviisti 19-vuotiaan brunetin seurassa. Lopulta matka jatkui myös yhteisille mökkijatkoille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eevi ei ole kommentoinut miehensä touhuja.

Paljonkertovat kuvat julki! Teemu Packalén ja 19-vuotias kaunotar lämpimissä tunnelmissa