fbq
Jukka Hildén.

Ohikulkija ei ollut uskoa näkemäänsä: Duudsonit-Jukka Hildén pissasi kahden auton väliin keskellä kirkasta päivää Helsingissä - "Lorotteli aivan muina miehinä"

Joulunpyhiin valmistautunut helsinkiläismies koki toissa viikonloppuna melkoisen yllätyksen. Duudsonit-rämäpääryhmästä tuttu Jukka Hildén bongattiin tuolloin Jätkäsaaren K-Marketin edustalla vähintäänkin erikoisissa tunnelmissa.

– Se oli vasta aamupäivää, kun Jukka seisoi tukka pörröllään ja sikari suussa lorottelemassa muina miehinä kahden parkkeeratun auton väliin, Seiskalle naureskellaan.

Väite on kova - varsinkin, kun kuvamateriaalia väitetystä lorotteluhetkestä ei ole saatavilla. Seiskan lähde on kuitenkin luotettava, ja vinkkaaja vakuuttelee episodin pitävän paikkansa.

Duudsonien Jukka Hildénillä vuosien velkakierre – pankki perii 350 000 euron velkoja!

Varmistetaan vielä: oletko nyt siis aivan vatavarma näköhavainnoistasi?

– 110-prosenttisen varma. Ensinnäkin Jukan tunnistaa helposti, ja toisekseen hänen valitsemansa lorottelupaikka ei tosiaankaan ollut se kaikista suojaisin vaihtoehto, Seiskalle alleviivataan.

Seiska ei tavoittanut Jukkaa kommentoimaan tapausta.

Pian oudon episodin jälkeen Jukka karisti pääkaupungin pölyt kannoiltaan ja suuntasi kotikonnuilleen Pohjanmaalle. Ja vaikka Turussa julistettiin aattona joulurauha, herra Hildénin meno vain yltyi.

Mitä Pohjanmaalla oikein tapahtui? Lue se pian Seiskan nettisivuilta!