fbqOhhoh, yllättävä julkkisromanssi?! TIS-Mattu ja tosi-tv-komistus Johnny Kuoppala kävivät puistotreffeillä - katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Mathilda Westerberg

Ohhoh, yllättävä julkkisromanssi?! TIS-Mattu ja tosi-tv-komistus Johnny Kuoppala kävivät puistotreffeillä - katso kuva!

Kotimaa | 07.07.2021 21:10

Seiskan lukija bongasi television realityohjelmista tutuksi tulleen Johnny Kuoppalan ja Temptation Island Suomessa jo kahdesti vierailleen Mathilda ”Mattu” Westerbergin Sinebrychoffin puistosta viime viikon torstaina.

Parivaljakko oli selvästi sopinut tapaamisen puistoon, sillä kohdatessaan he halasivat ja vinkkaajan mukaan ilmassa tuntui olevan ”treffien taikaa”.

Mattu tuli tunnetuksi Tempation Island Suomen kahdeksannelta kaudelta.
Mattu tuli tunnetuksi Tempation Island Suomen kahdeksannelta kaudelta.

 

Johnny pomppasi julkisuuteen vuonna 2008 Big Brotherin-talon asukkaana.
Johnny pomppasi julkisuuteen vuonna 2008 Big Brotherin-talon asukkaana.

 

Lukijan lähettämästä kuvasta näkyy, miten tosi-tv-kaksikko on päätynyt yhdessä nurmelle istuskelemaan. Johnny on tosin asettunut kuvan perusteella rennosti lähes makuuasentoon.

– Mattu höpötti koko ajan tuttuun hermostuneeseen tapaansa ja Johnny katseli häntä hymyillen, vähän matkan päässä kaksikosta istunut vinkkaaja kertoo.

Seiska ei tavoittanut Mattua kommentoimaan puistotreffejään Johnnyn kanssa.

Mattu ja Johnny viettivät aikaa puistossa kahdestaan.
Mattu ja Johnny viettivät aikaa puistossa kahdestaan.

Johnny on tuore isä

Seiska uutisoi viime kesänä, että Johnny Kuoppalasta on tulossa isä. Lapsi syntyikin viime vuoden marraskuussa lasketun ajan mukaisesti, mutta maaliskuussa Johnny kertoi Seiskalle, ettei ole päässyt vielä edes tapaamaan kolmekuukautista tytärtään.

Lue myös: Oho! BB-Johnny Kuoppalasta tulee isä - tältä hän näyttää nykyisin!

– Pitkään toivomani oma lapsi syntyi marraskuussa, mutta äiti ei anna minun nähdä vauvaa, Johnny ilmoitti tuolloin.

Johnny tapasi vuonna 2018 Tinderissä naisen, jonka kanssa suhde eteni nopeasti yhteen muuttoon. Pariskunnan yhteiselo oli kuitenkin riitojen sävyttämä ja Johnny kertoi päättäneensä suhteen vuoden seurustelun jälkeen.

Lue myös: BB-Johnny Kuoppalasta tuli isä - mutta ei ole tavannut lastaan: "Ei ole päivääkään, etten itkisi"

Ex-tyttöystävä ilmoitti Johnnylle myöhemmin tekstiviestillä tämän olevan raskaana, mutta ei lapsen synnyttyä ole päästänyt Johnnya tapaamaan vauvaa riitaisten välien vuoksi.

Johnny on kertonut hakevansa lapsensa tapaamisoikeutta oikeusteitse.

 

Johnny esitteli Seiskalle tyhjää kantokoppaansa maaliskuussa. Hän ei ollut vielä tuolloin tavannut marraskuussa syntynyttä tytärtään.
Johnny esitteli Seiskalle tyhjää kantokoppaansa maaliskuussa. Hän ei ollut vielä tuolloin tavannut marraskuussa syntynyttä tytärtään.

Johnny Kuoppala tuli alun perin tutuksi Big Brotherin neljänneltä tuotantokaudelta. Muun muassa dj:nä leipänsä tienaava Johnny on osallistunut vuonna 2015 myös Paratiisihotelli-ohjelmaan.

Lue myösTosi-tv-tähti Johnny Kuoppala keskellä pahinta painajaistaan: Taistelen lapsestani oikeudessa

Mattu tuli suurelle yleisölle tunnetuksi ensimmäisen kerran Temptation Island Suomi ohjelman seitsemännellä tuotantokaudella. Hän osallistui ohjelmaan poikaystävänsä Jarkko ”Jape” Virtasen kanssa. Pariskunta osallistui samaiseen ohjelmaan uudelleen myös seuraavana vuonna. 

Lue myös: Uuh, TIS-Jape ja EOTB-Amanda viihtyvät yhdessä - onko tässä kesän kuumin tosi-tv-pari?! Katso kuvat!

Rakastavaisten tiet kuitenkin erkanivat nopeasti kuvausten jälkeen ja nyt Japen on huhuttu deittailevan Ex On The Beach Suomi Afterski -ohjelmassa mukana ollutta Amanda Hirvosta.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Matti Matikainen, Eva-Liisa Orupöld, Timo Korhonen, Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!