fbq
Lotta Harala

Ohhoh! Urheilijakaunotar Lotta Harala aiheutti pahennusta Tampereella – paljonkertova kuva!

Aitajuoksija Lotta Harala aiheutti pahennusta Tampereen Kaukajärvellä viime viikon lauantaina.

– Lotta ajoi vierelläni, ja pysähdyimme samaan aikaan liikennevaloihin. Hän räpläsi kännykkäänsä koko ajan, ja vielä liikkeelle lähtiessäänkin piti puhelinta kädessään. Liikenteessä pitäisi keskittyä ajamiseen, Mansesta moititaan.

Lotta Harala

Mitkä vatsalihakset! Upeakroppainen juoksijakaunotar Lotta Harala julkaisi suihkukuvan - Nanna Karalahti: "Tuosta näkee mitä yleisurheilu tekee kropalle... HUH!"

Aitajuoksijalle tehtiin viime elokuussa positiivinen dopingtesti, jossa löydettiin jäämiä piristeestä. Kilpailussa kiellettyjen aineiden listalla ollutta 5-metyyliheksaani-2-amiinia oli näytteessä pieni määrä.

Lotta Harala

Lotalle annettiin dopingrikkomuksesta kolmen kuukauden kilpailukielto, johon hän omaehtoisesti ryhtyi. Aitajuoksijan mukaan aine päätyi hänen elimistöönsä hänen käyttämän ravintolisävalmisteen kautta. Rikkomusta pidettiin antidopingasioiden kurinpitolautakunnan päätöksessä tahattomana.

Doping-aituri Lotta Harala murtui kyyneliin – ”Iso joukko ihmisiä haluavat lyödä lyötyä”

Lotta on elänyt useita vuosia parisuhteessa jääkiekkoa pelaavan Matias Myttysen kanssa. Pariskunnan suhdetta on seurattu TV5:n Lätkä Love -sarjassa ja Discovery+-suoratoistopalvelun esittämässä Fitnesspäiväkirja 2021 -ohjelmassa.

Lätkä Love -sarjaa tähdittävän aitajuoksija Lotta Haralan suhde alkoi dramaattisesti: Meinasin ajaa Matiaksen kylkeen!

Toissa vuonna Lotta paljasti Seiskalle, kuinka suhde sai alkunsa.

– Kävimme samaa lukiota, mutta suhteemme roihahti vasta opintojen päätyttyä. Meinasin ajaa Matiaksen kylkeen autolla ja myöhemmin tapasin hänen siskonsa, jonka kanssa pohdimme, että voisimme olla Matiaksen kanssa hyvä pari. Hänen siskonsa ei kuitenkaan parittanut meitä. Matias oli katsellut minua pidemmän aikaa, mutta en ollut kiinnittänyt häneen huomiota, Lotta kertoi Seiskalle kesäkuussa 2019.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskasta

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.