fbq
TIS-Milja

Ohhoh, Temptation Islandin sinkkunainen Milja, 21, on ammattistrippari: myy edustusseuraa 500 eurolla ja mainostaa "kaunista p****a" - rohkeita kuvia!

Nelosen supersuosittu Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarja on perinteisesti jaksanut yllättää katsojansa toinen toistaan vauhdikkaammilla persoonilla, eikä uusi tuotantokausi ole poikkeus.

Sinkkunaisten joukossa nähdään maaliskuussa starttaavassa ohjelmassa 21-vuotias Milja, joka työskentelee muun muassa helsinkiläisellä strippiklubilla. 

SINKKUNAISET: Jättiyllätys: Amanda Harkimo viettelee varattuja miehiä Temptation Islandissa! Tässä ovat superseksikkäät sinkkunaiset - katso kuvat!

SINKKUMIEHET: Tosi-tv-konkari ja vaginahieroja Antti Kurhinen mukana Temptation Islandissa, tässä ovat huippukomeat TIS-sinkkumiehet - kuvat!

Miljalla on myös omat kotisivut, jonne hän on päivittänyt muun muassa itsestään valokuvia sekä keikkakalenterinsa. Milja kauppaa palveluitaan myös suomalaisella seksisivustolla, poseeraa viettelevästi sekä täysin alasti intiimipaikkojaan esitellen kotimaisella pornosivustolla sekä viihdyttää fanejaan rohkealla kuvamateriaalilla sekä Facebook-sivuillaan että Instagram-tilillään. 

Milana VEntura

Sokkipaljastus: Juuri 18 vuotta täyttänyt Temptation Island -Melissa etsii seuraa seksisivustolta - alastonkuvia netissä, työskentelee myös stripparina! K18-kuvat!

Miljalta voi ostaa esimerkiksi yksityisiä strippiesityksiä, eroottista hierontaa sekä edustusseuraa. Hän veloittaa esimerkiksi neljän tunnin edustuksesta 500 euroa.

Näin Milja mainostaa itseään: 

Milana private

Olen 21 vuotias, mukava, sanavalmis ja sosiaalinen sekä fiksu nainen
160 cm pitkä ja 57 kg 36 kenkäkoko ja C- kuppi rinnat.
Minut voi huoletta ottaa mukaan yrityksen pikkujouluihin, juhliin, illalliselle ja matkalle.
Veloitan 30 min - 100 60 min - 150 2 t. - 250 4t - 500
Osan käyttäytyä ja mukautua tilanteisiin
Pukeudun toiveidesi mukaisesti
Olen lähelläsi, tukenasi ja saan olosi mukavaksi muiden seurassa.
Toivon että olet siisti & luotettavaa
Otathan yhteyttä

Yksityisstrippiesityksiä Milana mainostaa puolestaan seuraavasti:

Eroottista tanssimista nuorelta naiseta. Minulta saa tyydytystä kauniin pillun, hyvän perseen ja kauniiden rintojeni sekä mielettömän katseeni ansiosta. 100% luotettavaa seuraa!

Minulta myös extroja, kysy niistä lisää paikanpäällä. Et tule pettymään!
Myös s&m ja fetissit!
Haluatko hauskanpitoa juhliisi/tapahtumiisi? Kysy myös näistä!

 

Kuvaaja @miettinenjari #photoshoot #model #baywatch #swimsuit #ass? #ass #stripteas

Henkilön milana (@milanaventura) jakama julkaisu

Miljalta löytyy hänen taiteilijanimellä varustettu Instagram-profiili.

Temptation Island -esittelyssä Miljaa kuvaillaan seuraavasti:

Räväkkä Milja on ammatiltaan lähihoitaja. Hän herättää huomiota heti sinkkujen ensiesittelyssä lupaamalla: "Jätkät flippaa, kun meikä alkaa strippaa!" Tämän lupauksen hän myös piti. Ennen Thaimaahan lähtöään Milja oli ollut sinkkuna vuoden päivät. Hän kuvailee itseään rohkeaksi deittailijaksi, joka ei pelkää antaa kumppanille negatiivistakaan palautetta. "Mulla on aina ollut tarve esiintyä ja olla huomion kohteena. Harrastuksiini kuuluu laulu, bilettäminen ja sosiaaliset kanssakäymiset.  Mulla on monta rautaa tulessa, joten koko ajan sattuu ja tapahtuu. Olen oman elämäni onnetar!" 

Milja Ranta