fbq
Tauski

Ohhoh, kohulaulaja Tauski on täysin sekaisin rakkaudesta nuoreen ja hemaisevaan Juliaan: Imeliä hempeilypäivityksiä ja lempeä tihkuva yhteiskuva - katso!

Seiska kertoi aiemmin, että kohulaulaja Tauno ”Tauski” Peltonen on löytänyt rinnalleen itseään huomattavasti nuoremman venäläiskaunottaren Julian. Uusi tyttöystävä myös työskentelee Tauskin faniklubissa ja kiertää mukana keikoilla myymässä Tauskin fanituotteita.

 Uuh, Tauskilla lempi roihahti: suutelua kuuman venäläisbrunetten kanssa - kuva! "Venäläinen vaimo on joka jätkän unelma!"

 Näin antaumuksella Tauski vannoi rakkauttaan venäläiskaunottarelle aamuyöllä somessa: "Mulla on ihan kamala ikävä" - katso kuvat!

Viime päivinä Tauski on sosiaalisen median perusteella vaikuttanut olevan suorastaan sekaisin rakkaudesta. Yhden vuorokauden aikana Tauski on julkaissut peräti neljä eri ällöttävän imelää rakkauspäivitystä.

Kuvateksteissä Tauski hehkuttaa rakastaan sydänemojien kera. Tauski on myös vaihtanut omaksi Facebook-profiilikuvakseen kuvan rakkaastaan.

Maanantaina Tauski julkaisi yhteiskuvan Juliansa kanssa.

- Laulajapoika ja Laulajapojan rakas, Tauski kirjoitti kuvan oheen.