fbq
Tauski.

Nyt puhuu Tauski! Haukkui ensin vanhan rouvan todistuslausunnon, myönsi lopulta painajaismaisen paluulennon törkytapahtumat – ”Vedin rehellisen suomalaisen mieskännin”

Seiska kertoi viime viikolla lukuisista yläilmoissa tehdyistä silminnäkijähavainnoista. Niiden mukaan Gambiasta Tanskan kautta Suomeen matkalla olleella lennolla nähtiin useampikin ikävän välikohtaus, ja niiden kaikkien keskiössä oli Tauno ”Tauski” Peltonen.

Järkyttyneiden kanssamatkustajien mukaan Tauski oli valitettavasti kuorsannut vain osan lennosta. Hereillä ollessaan iskelmälaulaja olisi vongannut viinaa vieressään istuneelta rouvalta ja häirinnyt törkeästi edessään istuneita nuoria kaunottaria.

– Lopulta se tilanne eskaloitui siten, että nuoret naiset joutuivat vaihtamaan paikkoja. He pääsivät istumaan koneen etuosaan, kun taas Tauski jäi örväämään omalle paikalleen koneen takaosaan, Seiskalle kerrottiin.

Painajaismainen paluulento! Tauski Peltonen järjesti yläilmoissa ennennäkemättömän show’n: ryyppäsi, vonkasi ja ahdisteli – ”Mietin, että ei j***lauta”

Tauski myöntää vetäneensä 'aivan tavallisen, rehellisen mieskännin.'
Tauski myöntää vetäneensä "aivan tavallisen, rehellisen mieskännin."

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Silminnäkijöiden mukaan jatkuvasti pientä jäynää tehnyt Tauski sai lopulta ansionsa mukaan. Nolostunut iskelmäveijari ikuistettiin näet virkavallan puhuttelussa koneen lopulta laskeuduttua Helsinki-Vantaalle.

Seiska tavoitti Tauskin kommentoimaan kohulennon tapahtumia.

Herra Peltonen, mitäs siellä Gambian-lennolla oikein tapahtui?

– Mulla on kyllä aavistukseni, kuka tällaisia outoja vihjeitä on kertonut teille… Se oli se katkera vanha akka! Tauski jyrisee puhelimeen.

Suomalainen rouva sai tarpeekseen Tauskin törkyilystä – antoi kunnon löylytyksen, iskelmätähti sai kuulla kunniansa: ”Pidä sinä nyt se suusi kiinni!”

Ääni kuitenkin muuttuu kellossa, kun Seiskan reportteri kertoo, että kyseiseltä lennolta on useampi silminnäkijähavainto hänen törkytouhuistaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tähän mä haluan sanoa sen, että otan alkoholia kahdesti vuodessa. Esimerkiksi viime vuonna otin Turkissa muutaman kaljan ja elokuisella veneretkellä toiset pari kaljaa.

Silminnäkijä ikuisti 'naama alaspäin' nukahtaneen Tauskin Gambian-lennolla.
Silminnäkijä ikuisti "naama alaspäin" nukahtaneen Tauskin Gambian-lennolla.

– Olin siis koko Turkin-reissun selvin päin, mutta kahtena viimeisenä päivänä ajattelin ottaa vähän olutta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Miten nämä Turkin tapahtumat liittyvät Gambian-lentoon?!

– En sanoisi, että… Noh, kyllähän ne kuvat pahalta näyttävät. Mutta tapanani on nukkua naama alaspäin. En siis ole sammunut siinä kuvassa, vaan ainoastaan nukun!

Yritätkö siis väittää, ettet ole ollut humalassa lennolla?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kyllähän minä humalassa olin. Minulla oli sellainen aivan normaali, rehellinen mieskänni, Tauski myöntää.

– Mutta kävelin kuitenkin omin jaloin tullin pakeille, sitten kun saavuimme Suomeen.

Miten Tauski selittelee törkykäytöstään nuoria kaunottaria kohtaan? Lue pian Seiskan netistä!