Anton Lundell ja Nicole Söderstöm

Nyt puhuu Miss Suomi -finalisti Nicole Söderströmiin yhdistetty Anton Lundell – kiekkoleijonalta yllättävä kommentti: "En tunne häntä"

Kotimaa | 04.06.2021 06:02

Kurvikkaalla Miss Suomi -finalisti Nicole Söderströmillä on kuulemma henkilökohtainen yhteys Suomi-kiekon superlupaukseen ja todennäköiseen tulevaisuuden NHL-timanttiin, Anton Lundelliin.

– Olemme jo pitkään seuranneet toisiamme Instagramissa. Anton on käynyt tykkäilemässä kuvistani, ja minä olen tykkäillyt hänen kuvistaan. Sitten siirryimme juttelemaan, ensin Instassa ja sitten Snapchatissa, Nicole selostaa Seiskalle.

Lue myös: Treffit Anton Lundellin kanssa! Miss Suomi -finalisti Nicole Söderström metsästää MM-leijonaa!

Vaikka Nicole on iskenyt silmänsä Antoniin, kirkkonummelaiskaunotar ei ole Helsingin IFK:n kannattaja. – Sydämeni on sykkinyt aina Espoon Bluesille! Harmi, ettei seuraa ole enää olemassa.
Vaikka Nicole on iskenyt silmänsä Antoniin, kirkkonummelaiskaunotar ei ole Helsingin IFK:n kannattaja. – Sydämeni on sykkinyt aina Espoon Bluesille! Harmi, ettei seuraa ole enää olemassa.

Sopineet treffeistä?

Iloluontoinen ja leikkisä Nicole korostaa hänen ja tähtikiekkoilijan jutustelun olleen vielä varsin harmitonta. Silti jonkinlaista väreilyä on havaittavissa.

– Olemme alustavasti sopineet näkevämme sitten, kun hän kotiutuu lätkän MM-kisoista.

Lue myös: Kuumat kuvat julki! MM-leijona Anton Lundellin kanssa viestittelevä missifinalisti Nicole Söderström tyrmäävänä: Olen ylpeä rinnoistani!

Anton myöntää viestittelyn

Seiska tavoitti Leijonien välipäivänä Anton Lundellin, joka myönsi viestitelleensä Nicolen kanssa mutta kiisti sopineensa tapaamisesta kaunottaren kanssa.

– En tunne häntä tai tavannut häntä koskaan. Olemme vain vaihtaneet kuulumisia muutaman kerran, Anton viestittää Seiskalle suoraan MM-kisoista Latviasta.

– Haluan tällä hetkellä keskittyä vain peleihin ja turnaukseen, kohtelias nuorukainen kuittaa.

Lue lisää Nicolesta ja katso kaikki kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!