fbq
Erika Vikman.

Nyt on syntistä! Erika Vikman pelmahti punaiselle matolle ultrakireässä ja avonaisessa iltapuvussa – kehui Seiskaa ja kommentoi parisuhdetilannettaan

Helsingin jäähallissa juhlitaan parhaillaan Suomen Urheilugaalan merkeissä. Maamme kirkkaimpien urheilutähtien lisäksi juhlahumussa nähdään myös joitakin viihdemaailman silmäätekeviä, kuten gaalassa esiintyvä Erika Vikman, 29.

Räväköistä ja avoimen seksuaalisista popralleistaan tuttu tähtipoppari pelmahti gaalan punaiselle matolle tavoilleen uskollisesti eli erittäin näyttävästi. Erika oli kietaissut ylleen suorastaan ultrakireän, metallinsinisen avonaisen iltapuvun.

– Tämä on sininen second hand -mekko ja sitten minulla on tässä vähän Versacen asusteita. Lavallakin tullaan näkemään jotain syntistä, Erika sanoi Seiskalle.

– Hiukseni ja meikkini ovat puolestaan luottohenkilöni Miia Ollulan käsialaa. Hän on itse asiassa monien muidenkin artistien luottotekijä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Korkeissa korkkareissaan punaisella matolla keimaillut Erika käänsi runsaasti katseita ja lukeutuu taatusti illan kuvatuimpiin kaunottariin. Seiska uutisoi hiljattain Erikan ja Jyrki 69:n erosta, joten onko jo uutta sutinaa ilmassa?

Erika Vikman.

Erikaa alkoi kovasti naurattaa kuullessaan kohteliaat utelut romanssirintamalta.

– Kannattaa lukea Seiskasta uusimmat uutiset. Sieltä löytyy kaikki, hän myhäili ja iski silmäänsä Seiskan reportterille.

– En sano tähän enempää! On parempi pitää jotkut asiat itsellään, jotta on mukavampaa elää tätä elämää.

Habitukseltaan aavistuksen Marilyn Monroeta muistuttanut Erika myönsi, ettei oikeastaan kauheasti seuraa urheilua. Takavuosien tangokuningatar kertoi kuitenkin arvostavansa urheilutähdet todella korkealle.

Erika Vikman.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Erika Vikman.

Hän myös ymmärtää suurimpia urheilutähtiä sikäli, ettei enää itsekään saa kuulemme kulkea missään ilman, etteikö tähtipopparia tunnistettaisi. Kansalaisten katseilta piiloutuminen ei onnistu edes lähikaupassa.

– Kyllä minut oikeastaan nykyään tunnistetaan vähän liiankin helposti, mihin sitten ikinä menenkin.

Erika Vikman.