fbq
Antti Ketonen

Nyt korkataan kesä! Antti Ketonen yllättää somessa

Iskelmätähti Antti Ketonen, 44, yllättää uudella aluevalloituksellaan.

Arkistovideo: Antti Ketonen esittelee Seiskalle uuden ravintolansa

Iskelmätaituri Antti Ketonen ei tahdo olla yhden tempun poni – pitää baaria, juontaa telkkarissa, opiskelee Köpiksessä...

Laulajana tunnettu Antti Ketonen on suomalaisille tuttu myös C Moren Vesillä-ohjelman juontajana sekä viini ja tapas -henkisestä La Taperia -ravintolastaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Antti Ketonen sulki mystisesti ravintolansa ovet - nyt iskelmäkansan tuska on hellittämässä!

Antti päättikin järjestää someseuraajilleen Kokkaa Ketosen kanssa -striimauksen, jossa netin välityksellä pääsee tekemään ruokaa keikkamuusikon kanssa.

– Kesähän on ihan just täällä ja en oo korkannut vielä grillikautta niin mikä parempi aika tehdä se kuin nyt teidän kans yhdessä! Antti fiilisteli Instagramissa.

Antti ja Jaime avasivat toukokuussa La Taperia -tapas- ja viiniravintolan aivan Helsingin ytimeen vilkaalle Uudenmaankadulle.
Antti ja hänen ystävänsä Jaime Ysern avasivat toukokuussa 2021 La Taperia -tapas- ja viiniravintolan aivan Helsingin ytimeen vilkaalle Uudenmaankadulle.

Antin sometililtä käy myös ilmi, että mies on jopa käynyt parturissa tällä viikolla valmiina kesään.

Lauantaina (22.4.) kello 16 pärähtääkin käyntiin Instagramissa ja Tiktokissa grillikauden avajaiset maestron vetämänä. Antti julkaisi somessa jo etukäteen kauppalistan, jotta innokkaat ruoanlaittavat pääsevät hyvissä ajoin valmistautumaan illan teemaan ja tutkimaan maustekaappejaan.

Luvassa on muun muassa parsaa ja grillivartaita.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Antti kertoi taannoin Katson haastattelussa, että hän nauttii esillä olemisesta.

– Pakko tunnustaa, että viihdyn kameran edessä, ja voisin tehdä tv-hommaa enemmänkin, hän paljasti Katsolle Vesillä-ohjelman haastattelun yhteydessä.

 Antti Ketosen suuri suru: "Sanat eivätkä kirjoitukset riitä kertomaan tätä ikävää