fbq
Tauski & Lauri Haukka.

No pitihän se arvata! Sinkkumarkkinoille ilmoittautunut Maajussi-Lauri on hyvä kaveri Tauskin kanssa - "Silloin hameet nousevat yleensä korviin!"

Viime syksynä moni kotikatsoja taisi jo nuolaista ennen kuin tipahti. MTV:n Maajussille morsian -rakkausrealityssä tunnuttiin olevan rakkauden alkulähteillä, kun raamikas saaristolaisisäntä Lauri Haukka valitsi rinnalleen uusikaupunkilaisen Anun. Varsinaissuomalaisen pariskunnan tarina tuntui olleen kuin tähtiin kirjoitettu.

Vaan kuinkas kävikään. Ruusuisen alun jälkeen nuorenparin arki alkoi yskiä pahemman kerran. Pienet viitteet siellä täällä kertoivat karua kieltään siitä, ettei unelmien liitto ollut sittenkään selviö.

– Olimme yhdessä kuukausia. Yritimme tosissamme rakentaa parisuhdetta, ja meillä olikin mukavaa, mutta yhteistä säveltä ei sitten kumminkaan löytynyt. Ikävä kyllä juttumme päättyi jo alkuvuodesta, Lauri tunnustaa tiluksillaan Seiskalle.

Unelmaliitto säpäleiksi! Maajussi-Lauri paljastaa, mitä hänen ja uusikaupunkilaisen Anun välillä todella tapahtui: "Ero lähti meikäläisestä"

 
Anun ja Laurin rakkaus ei lopulta kestänyt.
Anun ja Laurin rakkaus ei lopulta kestänyt.

Kun Lauri nostelee kulmakarvojaan ja virittelee kasvoilleen koiranpentuilmeen, emäntäehdokkaita alkaa tulvia ovista ja ikkunoista. Tällä hetkellä saaristolaiskönsikkäällä ei ole kuitenkaan uudelle parisuhteelle aikaa: merirakentamiseen hurahtanut partasuu painaa pitkää päivää myös oman venesataman ja saaristolaisravintolan pyörittämisen parissa.

Anusta eronnut Maajussi-Lauri hukkuu töihin: Edessä on kiireinen kesä! 

Aina sattuu ja tapahtuu! Kohulaulaja Tauski kuuluu Laurin kaveripiiriin.
Aina sattuu ja tapahtuu! Kohulaulaja Tauski kuuluu Laurin kaveripiiriin.

Mutta jos joskus menojalkaa alkaa vipattaa, Laurin ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa ystävälleen. Maajussi on kertaalleen eksynyt Seiskan supersuositulle Kääk-palstalle Tauskin seurassa, eikä se suinkaan ollut sattumaa. Herrasmiehet ovat nimittäin hyvät kaverukset keskenään.

– Olen tutustunut Tauskiin kesäravintolani kautta, hän on esiintynyt siellä usein. Soittelemme säännöllisesti, ja olemme tehneet reissujakin yhdessä, Lauri paljastaa.

– Tauski on huikea ja hauska tyyppi. Vähän huonosti hän tosin enää lähtee nykyään viihteelle ainakaan kuppia kaatamaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kun Tauski ilmestyy paikalle, alkaako hameväki yleensä kerääntyä vai pikemminkin kaikota?

– Hah! Kyllä se niin menee, että siinä kohtaa naisten hameet nousevat yleensä korviin! Lauri hohottaa.