fbq
Jone Nikula

No nyt on parivaljakko! Jone Nikula aloittaa uuden podcast-sarjan suupaltin suosikkijuontajan kanssa - "Mieltymys mustaan ja absurdiin huumoriin on yhdistävä tekijä"

Pitkän linjan radiopersoona, Radio Rockin Jone Nikula, 51, ja Loop-kanavan aalloilta tuttu juontaja Jussi Ridanpää, 40, yhdistävät voimansa ja verbaalisen lahjakkuutensa kertaheitolla.

Jone ja Jussi aloittivat perjantaina yhdessä uuden podcast-sarjan, jonka nimi Et sä noin voi sanoo! on paljonkertova

- Meillä on duunissa radioidemme studiot vierekkäin, ja lähes päivittäin tulee kimpassa naureskeltua maailman menolle. Luonnollisesti molemmilla on aina oma kulmansa maailmanmenoon, niin siitä sitten jonkun aikaan tuumattiin, ja tässä on tulos, Jussi paljastaa ideasta yhdistää voimansa naapurikanavan Jonen kanssa.

 Yllätysero! Radiojuontaja Jussi Ridanpään ja missi-Saanan avoliitto ohi!

Miehet ovat aikoinaan tutustuneet työn merkeissä. Harmaasta historiasta löytyy tilanne, jolloin juontajana aloitellut nuori Jussi juontaja pakotti konkarijuontaja Nikulan hyppäämään lentokoneesta.

– Tavattiin joskus aikoinaan erään tv-ohjelman tiimoilta, jota Jussi oli juontamassa ja minä vieraana. Minun piti hypätä lentokoneesta! Kun se kuitenkin antoi mulle laskuvarjon kaveriksi, niin totesin, että kyseessä on mukava mies, ja siitä saakka on tunnettu.

Jussi
Jussi juontaa radio Loopin aamuohjelmaa.

– Sen jälkeen, kun Jussi tuli Loopille, on tavattu liki päivittäin, ja vaikka me olemme ehkä näennäisesti eri liittojen heeboja, meillä on aina kulkenut juttu ja toisaalta mieltymys aika mustaan ja absurdiin huumoriin on yhdistävä tekijä, Jone paljastaa.

 Ooh, rokkikukko Jone Nikula kasvatti tuumakokoaan – paparazzikuva!

Nelosen tiedotteen mukaan uudessa podcast-sarjassa ruoditaan niin ajankohtaisia kuin ikuisuusaiheita. Sarja starttaa tänään perjantaina (1.10.). Tulevissa jaksoissa ihmetellään, otetaan kantaa ja ehkä myös provosoidaan kuulijoita käyttämään päätään.

Sarjan uusin jakso on kuunneltavissa aina perjantaisin suosituimmissa podcast-palveluissa.

- Me ollaan Jussin kanssa helvetin hyviä! Me teemme rehdisti ajankohtaista settiä viikosta toiseen. Tarkoitus on, että podcast elää hetkessä ja seuraa aikaansa. Kun me olemme yhteensä soitettu poskea ammatiksemme yli 50 vuotta, niin luulisi senkin kuuluvan. Kuunnelkaa ihmiset Jussia ja mua. Me emme ole Jeesuksen toinen tuleminen.

- Me ollaan Et sä noin voi sanoo! Jone repeää hersyvään nauruunsa.

 Jone Nikula korona-arjesta: Vaimo ei voi karata kotoa!