fbq
Kotimaa
13.08.2021 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, All Over Press ja Instagram
kimi ja ronaldo
No jopas! Kimi Räikkösen poika sai Ronaldolta ikimuistoisen lahjan
Kotimaa
13.08.2021 20:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, All Over Press ja Instagram

Formulakuski Kimi Räikkönen, 41, sai somejulkaisullaan monet futisfanit ihastuksen valtaan. Instagramin Stories-osiossa F1-kuski nimittäin paljasti, että jalkapallolegenda Christiano Ronaldo, 36, oli kirjoittanut nimikirjoituksensa numero 7 -pelipaitaansa, joka löysi tiensä Räikkösten luo.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkönen juhlistivat hääpäiväänsä – herkkä perhekuva tärkeässä paikassa

Ikimuistoinen lahja oli omistettu nimenomaan Kimin 6-vuotiaalle Robin-pojalle, joka on itsekin kiinnostunut urheilusta ja vauhdikkaista lajeista. Juventuksessa pelaava Ronaldo oli puumerkkinsä lisäksi kirjoittanut paitaan "To Robin" eli omistettu Robinille.

Kimi kiitteli julkaisussaan Ronaldoa, mutta myös Ferrarin ex-pomoa Maurizio Arrivabeneä, 64. Tämä viittaisi siihen, että molemmilla italialaisilla herrasmiehillä oli osuutta huikeaan lahjaan. Maurizio nimettiin Juventuksen uudeksi toimitusjohtajaksi viime kesänä, ja hänen vaimonsa Stefania Bocchi on työskennellyt myös Kimin lehdistöavustajana.

Lue myös: Ooh! Minttu ja Kimi Räikkönen pussailivat avoimesti Unkarissa: Mintun upea tyyli häikäisi jälleen - paparazzikuvat!

Arkistovideo: Seiska News Special Kimi Räikkönen partying in Helsinki

Tilaa Seiskan uutiskirje! »