fbq
Janne Tranberg

Niko Ranta-Ahon siskon kanssa käräjäsalissa suudellut Janne "Nacci" Tranberg puhuu podcastissa puolisostaan: "Soitan aamuisin ja tarkistan, onko kotona"

Tunnettu ammattirikollinen Janne ”Nacci” Tranberg vastailee radiotoimittaja Jone Nikulan kysymyksiin Helsingin vankilassa (Sörnäisten vankila) Pako – Janne ”Nacci” Tranbergin tarina -podcastin uusimmassa jaksossa, joka on julkaistu tänään maanantaina (29.8.). Se löytyy Supla-palvelusta.

Janne kertoo Jonelle päivärutiineistaan vankilassa. Aamuisin Janne herää jo viiden-kuuden aikaan. Ennen kuin sellin ovi aukeaa, hän on kerennyt jo syömään aamupuuron ja juomaan kahvia. Sellin ovi aukeaa Jannen mukaan seitsemältä. Hänen aamuunsa kuuluu soittaminen ”himaan”.

- Soitan himaan aamupuhelun. Tarkistan, onko puoliso kotona vai jossain muualla, Janne vitsailee.

- Ei sentään, vaan siis tästä on muodostunut miellyttävä rutiini. Aamuisin tulee soitettua hyvät huomenet. Kysyn, mitä hän tekee tänään ja kerron omasta aikataulustani, Janne tarkentaa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Janne ei kerro tarkemmin puolisosta. 

Janne istuu vankilassa käräjäoikeuden langettamaa lähes 13 vuoden tuomiota. Tuomio tuli Katiska -huumevyyhdistä, jonka toiseksi päätekijäksi oikeus katsoi Niko Ranta-Ahon. Tuomiot eivät ole vielä lainvoimaisia, niitä käsitellään tällä hetkellä hovioikeudessa.

Janne vaatii hovioikeudessa kaikkien syytteidensä hylkäämistä.

Jo valmiiksi erikoinen ja monimutkainen Katiska-vyyhti on saanut julkisuudessa omia lisäkoukeroita erilaisten ihmissuhteiden vuoksi. Esimerkiksi Nikon ex-tyttöystävä Sofia Belórf sai käräjäoikeudesta rahanpesutuomion, josta tämä myös valitti hovioikeuteen.

Niko Ranta-ahon vankilaviestit: junaili rahaa Sofia Belórfille

Niko
Niko Ranta-Aho on ollut viime vuosina paljon esillä rikosuutisissa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jannen puheet puolisosta näyttäytyvät mielenkiintoisessa valossa sillä, häneen liittyy erikoinen ihmissuhdekiemura. Seiska on nimittäin jo aiemmin uutisoinut siitä, kuinka Niko Ranta-Ahon sisko ja Janne rakastuivat Katiska-vyyhdin myötä. 

Nacci oli aiemmin yhteydenpitokiellossa vankilan ulkopuolelle. Tämä aiheutti vaikeuksia Nikon siskolle, joka olisi halunnut pitää yhteyttä Janneen.

- Häntä kiinnosti kaikki mikä liittyi Janneen, Niko Ranta-Ahon oikeudenkäyntiavustaja kertoi poliisikuulustelussa.

Kesäkuussa 2020 Jannen yhteydenpitorajoitukset poistettiin. Nikon sisko kapsahti tuolloin miehen kaulaan ja pian käräjäsalissa kaikuivat pusuttelun äänet.

Muistatko? Niko Ranta-ahon sisko rakastui tulisesti Nacciin – näin suudelmat mäiskyvät käräjäsalissa

Seiska tavoitti heinäkuussa Nikon siskon, joka kuitenkin kieltäytyi kommentoimasta millään tavalla hänen ja Jannen tämänhetkistä suhdestatusta. 

Apua teksti-tv:stä! Näin Niko Ranta-ahon sisko olisi halunnut hoitaa suhdettaan Janne "Nacci" Tranbergiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Nikon sisko
"Nacciin" yhdistetty Nikon sisko odottamassa oikeuden istuntoa kesäkuussa 2021.

Kursivoidut kohdat ovat suoria lainauksia esitutkinnasta, joka liittyi Nikon, hänen siskonsa ja Nikon naispuolisen oikeusavustajan syytteeseen oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta. Toukokuussa syytteet hylättiin, mutta syyttäjä on ilmoittanut valittavansa tuomiosta.