fbq
Niina Kuhta

Niina Kuhdan Tinder-treffit johtivat alttarille – paljastaa häämatkakohteensa

Hääpukuyrittäjä, vuoden 2018 Miss Plus Size Niina Kuhta, 41, vietti viime lauantaina hääjuhlaansa puolisonsa Jussi Kuhmosen, 44, kanssa. Pari siunattiin Helsingin Johanneksen kirkossa, jonka jälkeen juhlaväki siirtyi Kulosaaren kasinolle.

– Oli ihana tilaisuus ja niin liikuttavaa nähdä kaikkia tuttuja. Itseäni ei etukäteen paljon jännittänyt, mutta kun lähdin kävelemään kirkkokäytävää pitkin, niin kyllä siinä tunteet olivat pinnassa, Niina huokaa.

Virallisesti pari avioitui jo viime jouluna käytännön syistä.

– Meillä oli paljon matkoja tulossa, ja koska sukunimeeni tuli yksi nimi lisää niin paperityöt piti saada tehtyä ajoissa. Mutta viime lauantai on se varsinainen hääpäivä meille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näin Niina Kuhta ja Jussi-rakas juhlivat häitään!

Niina Kuhta

Häähumun jälkeen tuore pari suuntaa häämatkalle Havaijille.

– Meillä on tulossa unelmamatka, olemme Havaijilla lähes kuukauden. Olemme ensin Mauilla, ja siitä lähdemme risteilylle, jossa kierretään kaikki Havaijin pääsaaret. Se tulee olemaan huikeata, pääsemme näkemään niin tulivuorta, pienempää paratiisisaarta kuin Oahun kaupunkimaisemiakin.

– Olemme olleet aiemminkin Havaijilla, mutta kumpikaan meistä ei ole käynyt koskaan Mauilla. Halusimme mennä molemmille uuteen paikkaan. Näin saamme kirjoittaa puhtaan tarinan ja meidän muistomme siihen.

Niina Kuhta

Niina Kuhta ja Jussi-rakas tarjoavat työtä tv:stä tuttuun kotiinsa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tuore aviopari löysi toisensa Tinderistä. Jussi kertoo rakastuneensa Niinaan ensisilmäyksellä Helsingin Kalasataman Espresso Housessa.

– Meinasin pyörtyä, kun näin Niinan. Hän oli niin kaunis. Ennen ensimmäisiä treffejä olimme kyllä ehtineet tutustua toisiimme jo hyvinkin syvällisesti puhelimitse.

– Minua jännitti hirveästi! Olen pohjimmiltani aika ujo tällaisissa suhdeasioissa. Koska Jussilla oli sormessaan Ouran älysormus, niin katsoin ensin, että mikä naimisissa oleva mies on tullut minua tapaamaan, Niina muistelee.

Niina Kuhdan 500 euron poreammeshokki: "Enkä ikinä unohda sitä sähkömiehen ruokalaskua!"

Nyt avioparin sormissa kiiltelevät upeat vihkisormukset. Hääyönsä morsian ja sulhanen viettivät omassa yhteisessä kodissaan.

– Häämatkamme tulee olemaan varmasti romanttisin osuus. Ei ole mitään häiriötekijöitä, saamme olla kahdestaan ja nauttia, Niina lisää hymyillen.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy