fbq
Mikko Rantanen

NHL-miljonääri Mikko Rantanen elämästään luksuslukaalissa: Makoilen sohvalla ja katson Netflixiä

Mikko Rantanen, 26, on upporikas kiekkotähti. TPS-kasvatti sorvasi syksyllä 2019 Colorado Avalanchen kanssa kuusivuotisen ja peräti 50 miljoonan euron mammuttisopimuksen.

Mikko Rantanen Seiskan MM-haastattelussa Tampereella:

Melko hyvin nuorelta mieheltä, joka on ponkaissut NHL-supertähdeksi peltojen keskeltä Varsinais-Suomen Nousiaisten kirkonkylältä. Mahtava menestys ja maallinen mammona eivät näy Mikossa minkäänlaisina tähden elkeinä.

– Ei se ole muuttanut meikäläistä yhtään mitenkään. Ei sitä kuitenkaan niin mieti, kohtelias Mikko muotoilee Seiskalle.

– Olen omasta mielestäni rauhallinen persoona, ja yritän aina olla positiivisella mielellä hymy huulilla, hän kuvailee itseään.

NHL-tähti Mikko Rantanen teki miljoonakaupat: Stanley Cup -voittaja osti luksusta

Mikon 50 miljoonan euron mammuttisopimus jatkuu vielä kaksi vuotta. Sen jälkeen on odotettavissa vielä rahakkaampi sopimus.
Mikon 50 miljoonan euron mammuttisopimus jatkuu vielä kaksi vuotta. Sen jälkeen on odotettavissa vielä rahakkaampi sopimus.

Herra Rantanen tienaa noin 8,5 miljoonaa euroa vielä kahdesta seuraavasta kaudesta. Sen jälkeen odotettavissa on vieläkin hurjempi jättisopimus. Tähän mennessä Mikko on käyttänyt varallisuuttaan muun muassa asumiseen.

Seiska uutisoi viime syksynä turkulaisen törsänneen valtavaan kivikartanoon. Coloradon Denverissä komeilevan lukaalin hintapyyntö oli päätähuimaavat 4 miljoonaa euroa. Mies sanoo viihtyvänsä poskettoman komeassa kodissaan.

– Elän aika normaalia elämää Denverissä. En tee mitään ihmeellistä kotona. Minäkin makoilen iltaisin sohvalla ja katselen Netflixiä, ei sen kummempaa.

Mikosta tuli tällä vuosituhannella ensimmäinen suomalaispelaaja, joka rikkoi NHL-kaudella 100 tehopisteen ja 50 maalin rajapyykin.
Mikosta tuli tällä vuosituhannella ensimmäinen suomalaispelaaja, joka rikkoi NHL-kaudella 100 tehopisteen ja 50 maalin rajapyykin.

Mikko Rantaselta ja Susanna-rakkaalta ei lopu tila kesken – tällainen on NHL-tähden pökerryttävän iso lemmenpesä

Ympäri Pohjois-Amerikkaa levittäytyvän NHL:n pelitahti on niin tiivis, ettei kiekkoilijoille juuri jää vapaa-aikaa.

Mikko Rantanen on MM-kisojen suurin tähti, muttei pidä meteliä itsestään.
Mikko Rantanen on MM-kisojen suurin tähti, muttei pidä minkäänlaista meteliä itsestään.

– Välipäivät menevät aika lailla huilatessa ja ruokakaupassa käydessä. Jos peleistä on joskus muutama päivä taukoa ja sattuu osumaan hyvä keli, voin käydä vetämässä muutaman golfkierroksen, Mikko tuumii.

29 miljoonan dollarin NHL-vahvistukset! Jukka Jalosella jalkeilla järisyttävän kova nippu – huuhtooko Leijonat MM-kultaa?

Mikko Rantasen ei tarvinnut kauaa miettiä MM-kisareissuaan. Edelliskaudella Stanley Cupin voittaneen Colorado Avalanchen tie tyssäsi tällä kertaa jo pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Se jätti hampaankoloon.

– Ykkösasia oli se, että olen kunnossa. Toisekseen tuntui, että NHL:ssä kausi jäi niin pahasti kesken. Viime vuonna viimeinen pelimme oli juhannuksen jälkeen ja nyt pelit loppuivat jo huhtikuun puolella. Tankkiin jäi tilaa ja energiaa löytyy kyllä.

Mikko Rantanen.

Valtaisaa ryöpytystä! Megatähti Mikko Rantanen esitteli taitojaan Leijonien hotellilla – antoi isän kädestä Kaapo Kakolle: Mörkö riensi halaamaan

Mikosta tuli tällä vuosituhannella ensimmäinen suomalaispelaaja, joka rikkoo NHL-kaudella maagiset 100 tehopisteen ja 50 maalin rajapyykit. 82 ottelussa syntyi hurjat tehot 55+50=105. Leijonissa supervahvistukselle kelpaa vain kulta.

– Suomi on yltänyt MM-finaaliin kolmesti putkeen, joten tiedämme kyllä, mitä kansa odottaa. Toivotaan, että päästään taas pelaamaan kultamitalista.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.