fbq

Näyttelijä Rinna Paatso avautuu talousahdingostaan: Kotini ulosmitattiin

Työttömäksi jäänyt näyttelijä Rinna Paatso päätyi tyttärensä nurkkiin.

Näyttelijä Rinna Paatso, 54, on suomalaisille tuttu niin teatterista, televisiosta kuin elokuvista. Viime ajat ovat olleet näyttelijälle erityisen raskaat, sillä pitkäksi venynyt työttömyys on tuhonnut myös talouden. Rinna joutuikin luopumaan kodistaan Sysmässä.

– Kotini ulosmitattiin. Nyt tilanne on se, että nukun tyttäreni makuuhuoneen nurkassa Helsingissä, Rinna kertoo surullisesta tilanteestaan.

Koko perhe näyttelijöitä

Rinnan tytär on Sanni Paatso, joka muistetaan esimerkiksi Risto räppääjä -elokuvien hahmostaan. Myös Rinnan vanhemmat tekivät näyttelijänurat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Viimeisimmät työni ovat olleet äänitöitä, joita oli jossain vaiheessa paljon. Nyt kyse ei ole todellakaan nirsoilusta, tekisin mitä töitä tahansa, Rinna kuvailee tilannettaan.

Rinna pistäytyi ihmisten ilmoilla ystävänsä Meiju Suvaksen elämäkerran julkaisujuhlissa viime viikon keskiviikkona.
Rinna pistäytyi ihmisten ilmoilla ystävänsä Meiju Suvaksen elämäkerran julkaisujuhlissa viime viikon keskiviikkona.

Viimeisin produktio konkurssiin

Rinnan epäonni työrintamalla alkoi jo viime vuonna, kun hän osallistui myöhemmin konkurssiin menneeseen UIT Tukkijoella -produktioon.

– Palkanmaksu oli sitten palkkaturvan kautta. Mietin pitkään, haluanko lähteä mukaan. Sitten totesin, että kyllä haluan lavalle, koska olen tosi hyvä siinä mitä teen.