fbq
Miitta Sorvali

Näyttelijä Miitta Sorvalille satelee työtarjouksia: ”Maailma palkitsee minut” – eläkepäivät saavat odottaa!

Näyttelijä Miitta Sorvali, 65, voitti viime vuonna Jussi-palkinnon sivuosastaan Aurora-elokuvassa. Hän kertoo, että hänen työtilanteensa on pysynyt mainiona palkinnon vastaanottamisen jälkeen.

- Puhelin soi, ja minulla on paljon mielenkiintoisia töitä tulossa. Minulle on tullut kyselyitä jopa vuodelle 2022. Huomaan, että minulle on kysyntää, ja olen kamalan onnellinen, koska minä haluan tehdä vielä näitä hommia.

- Ajattelen välillä, että onko tämä lahja siitä, että olen ollut alalla niin kauan. Tarjouksia tulee niin, että valitsen, mitä ehdin tekemään, vaikka tuntuukin, että haluaisin ottaa kaikki vastaan. Tilanne on saanut minut ihan hymyilemään, näyttelijä hehkuttaa.

Miitta Sorvali
Näyttelijä on tuttu suomalaisille muun muassa Miitta-täti-ohjelmastaan, jota esitettiin vuosina 2009-2010.

Pappi häkeltyi Miitta Sorvalin asusta – ”Anteeksi, näen rintasi!”

Lokakuussa Miitta on mukana Kaikki ystäväni -näytelmässä, joka päättää trilogian, josta on aiemmin nähty näytelmät Kaikki äitini, kaikki tyttäreni ja Kaikki mieheni. Myös televisioprojekteja on Miitan mukaan luvassa.

- Olen tehnyt hirmupitkään töitä esiintyjänä hyvin tunnollisesti ja kunnianhimoisesti. Koen, että maailma varmaankin palkitsee minut ahkerasta työstä antamalla tällaisia mahdollisuuksia.

Lappiin hurahtanut näyttelijä Miitta Sorvali yllättyi naapurin käytöksestä – ”Sai minut itkemään!”

Pitkän uran näyttelijälle eläkkeelle jääminen ei ainakaan toistaiseksi ole ajankohtaista.

- Ei, nyt ei tunnu siltä yhtään. Sitähän ei koskaan tiedä, miltä vuoden parin päästä tuntuu, mutta juuri nyt on sellainen hyvä meininki.