Laura Birn

Näyttelijä Laura Birn täytti 40 vuotta - sai todellisen synttäriyllätyksen Helsingissä: katso kuva!

Kotimaa | 25.04.2021 17:00

Näyttelijä Laura Birn täytti tänään sunnuntaina (25. huhtikuuta) pyöreät 40 vuotta. Kaunotar pääsikin juhlatunnelmaan, kun hänen ystävättäret ilmeisesti yllättivät hänet juhlajuomin ja ilmapallojen kera.

Mukana synttärihulinoissa oli muun muassa näyttelijät Emmi Parviainen, Elina Knihtilä ja Krista Kosonen. Krista myös päivitti bilekuvan synttäreiltä sosiaaliseen mediaan, ja sijainniksi on merkitty Helsinki. Kuvassa naisväki on silminnähden hyvällä tuulella ja kippistää laseillaan Lauran merkkipäivää.

- Yllätysjuhlat ovat parhaita juhlia! Krista fiilisteli englanniksi Instagram-tilillään.

Krista oli lisännyt julkaisuun myös lukuisia emojeita kuvaamaan iloista tunnelmaa. 

Lauran uusi koti

Seiska uutisoi helmikuussa 2020, että Laura osti Ville-miehensä kanssa Helsingin Etu-Töölöstä 107 neliön asunnon. Pari maksoi kolmen huoneen ja keittiön kokonaisuudesta 540 000 euroa.

Lue myös: Hylkäsi taiteilijoiden asuinalueen! Näyttelijäkaunotar Laura Birn muutti samaan taloon pääministeri Sanna Marinin kanssa – kuva Seiskassa!

Asunto oli myyntihetkellä erittäin huonossa kunnossa, joten sinne lienee tehty mittava remontti. Hyvin remontoidun asunnon arvo voi välittäjän arvion mukaan nousta noin 700 000 euroon.

Pari omistaa varsin arvostetulla alueella olevan asunnon puoliksi. Taloyhtiöstä on maksettu jopa yli 8 000 euron neliöhintoja.

Laura Birn osti asunnon Helsingistä.
Laura Birn osti asunnon Helsingistä.

Lue myös: Näyttelijä Laura Birn vaikenee perhe-elämästään: En ajattele asioita imagoni kautta!

Sijainti mitä mainioin

Jotain asuntoyhtiön arvostuksesta kertoo se, että talo kelpaa ministeritasonkin asumiseen. Lauran naapurissa asuu nimittäin pääministeri Sanna Marin. Sanna osti syksyllä viereisestä rapusta 530 000 euron ökykaksion.

Lue lisää: Todellinen arvokohde! Tässä on pääministeri Sanna Marinin uusi asunto Eduskuntatalon vieressä – kuvat!

Lauran uuden asunnon sijainti on erinomainen city-elämästä pitävälle. Töölön vehreät puistot sekä koulut ovat lähistöllä, mutta asunnolta kävelee muutamassa minuutissa myös ydinkeskustan sykkeeseen.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Laura Birn unelma-ammatistaan: Tein elokuvaroolin ilmaiseksi!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!