fbq
Natalia Salmela

Natalia Salmela avoimena avioerostaan, rahatilanteestaan ja perhearjestaan: "Harmittaa vielä vähemmän, että erosin"

Somevaikuttaja Natalia ”Nata” Salmela vastaa Instagramissa seuraajiensa esittämiin henkilökohtaisiin kysymyksiin, jotka koskevat muun muassa lapsiperhearkea, rahaa ja parisuhdetta. 

Nata jakaa avoimesti ajatuksiaan avioliitosta. Lisäksi hän kertoo, miksei aio mennä Jontte-rakkaansa kanssa naimisiin. Syynä on, että ero tulisi liian kalliiksi. Myös hänen aiempi avioliittonsa vaikuttaa asiaan.

- Ei mua harmita, että menin naimisiin ja harmittaa vielä vähemmän, että erosin. Itse ero oli ihan perseestä, mut uskon että kaikella on tarkoitus. Ainakin opin, ettei kandee mennä naimisiin ja avioehto best haha. Ja sain nimekseni Nata S <--> S ataN. Oli siis wörttii. 

Nata kertoo rakastuneensa nykyiseen kumppaniinsa Jontteen, koska tämä on toiset huomioiva, hauska, kuuma ja he jakavat keskenään yhteisiä mielenkiinnon kohteita. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Valtava muodonmuutos - Natalia Salmela jakoi kuvia talostaan ennen remonttia ja remontin jälkeen, kuvat

Parilla on kuulemma joka ilta parisuhdeaikaa yksinkertaisella taktiikalla.

- Lapset sänkyyn viimeistään klo 20 ja sit ehtii hyvät 4-5h sekoilla täällä omiaan

Somevaikuttaja kertoo kaunistelematta myös rahallisesta tilanteestaan. Yksi seuraaja kysyy Natan käyttötilin saldoa, johon hän vastaa summaksi 3156,77e. Yli tuhannen euron lainanlyhennystä rahamäärästä ei ole kuulemma vielä lähtenyt. 

Oho! Hanna Kinnunen on Seiskan Grillisodan voittaja: ”Päihitin kovan vastustajan”

Natan mukaan hänen varallisuutensa koostuu pitkälti asunnoista ja yrityksistä. Hänen asuntosalkkunsa arvo oli viime vuonna kaksi miljoonaa, mutta kertoo arvon nousseen tänä vuonna. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Natalla on myös 50 000 euron osakesalkku, mutta yritysten arvoa hän ei osaa sanoa. 

- Mulla on tavoitteena, että saisi sijoitukset siihen malliin, että voisin elää pääomatuloilla ja tehdä työtä ei siksi, koska on pakko, vaan koska haluan.

Nata Salmela tekee luopumistyötä: Olen suorastaan surullinen