fbq
laura voutilainen ja hovimuusikko ilkka

Nämä kuvat vahvistivat Laura Voutilaisen ja Aamulypsy-tähden suhteen – katso!

Laulaja Laura Voutilaisen, 41, ja suositusta Aamulypsy-radio-ohjelmasta tutun hovimuusikko-Ilkan (Ilkka Ihamäki, 31) suhde voi paksusti.

Laura ja Ilkka ovat yhä vaitonaisia suhteestaan, mutta uudet paparazzikuvat eivät jätä mitään arvailun varaan.

Seiska uutisoi viime heinäkuussa laulaja Laura Voutilaisen, 41, viihtyvän radio Suomipopilta tutun Ilkka "hovimuusikko-Ilkka" Ihamäen, 31, seurassa. Kesän aikana kaksikko bongattiin toistuvasti yhdessä julkisissa tapahtumissa, mutta silti he ovat yrittäneet pitää suhteensa visusti salassa.

Laura tähdittää Espoon kaupunginteatterin musiikkidraamaa Äidin maa. Viime viikolla Lauran teatteriesityksen jälkeen syykin Espoossa viihtymiseen selvisi: laulaja kiirehti teatterista pian näytöksen jälkeen ja kurvasi punaisella Audillaan parin kilometrin päässä sijaitsevalle hovimuusikko-Ilkan kerrostaloasunnolle.

Perillä havaittiin toinenkin seikka: Laura kulki Ilkan asunnolle tottuneesti omilla avaimillaan. Kello oli tuolloin jo lähes yksitoista illalla, joten vaikutti vahvasti siltä, että Laura oli menossa viettämään yhteistä yötä

Paparazzi oli paikalla myös seuraavana aamuna. Ensin asunnolta poistui Ilkka, joka hyppäsi Bemarinsa puikkoihin ennen kymmentä.

Ilkka työskentee markkinointipomona. Tunnetumpi hovimuusikon pesti on hänelle vain sivukeikkailua.

Alle tuntia myöhemmin asunnolta tepasteli ulos Laura. Hänellä oli todella paljon kantamuksia, jotka hän sulloi uudenkarhean Audinsa takakonttiin.