fbq
Naked Att

Naked Attraction Suomi alkaa! Komearaaminen fysiikan opiskelija Johannes ylistää naiskauneutta - erityisesti mieltä lämmittää pikantti yksityiskohta: "Hieno kiitorata"

Perjantaina 3.12. suoratoistopalvelu Discovery+:ssa alkaa uusi kausi Suomen alastominta deittailuohjelmaa. Naked Attraction Suomessa seuraa etsitään ilman rihmankiertämää. Osallistujan tulee valita viiden alastoman henkilön joukosta itselleen treffikumppani. Myös itse osallistuja joutuu riisumaan vaatteensa valinnan edetessä.  

Keskustelua aiheuttanut Naked Attraction saa jatkoa – uudella kaudella mukana seksityöläinen ja sairaanhoitaja

Kauden toisessa jaksossa seuraa itsellensä etsii helsinkiläinen Johannes, 21, joka kertoo olevansa toisen vuoden fysiikan opiskelija. Johanneksen mielestä alastomuuteen ei pitäisi liittyä häpeää.

Nak
Avausjaksossa mieskomeutta arvioi puolestaan Jenna (vasemmalla). 

–  Kurjaa, miten naisen nänni on demonisoitu, ajatellaan että se on hirvein asia maailmassa, eikä sitä saisi näyttää. Sehän on pelkkää ihoa, ei siinä pitäisi olla mitään ihmeellistä, Johannes pohtii jaksossa.  

Johannes kertoo ohjelman juontaja Marja Kihlströmille (kuvassa oikealla) etsivänsä hieman itsensä kaltaista puolisoa: seikkailunhaluista, ulospäinsuuntautunutta ja innokasta ihmistä. Mies paljastaa pitävänsä pitkistä ja jokseenkin muodokkaista naisista. Viisi naista seisoo sermin takana täysin ilkosillaan. Sermien noustessa Johannes on ilmiselvästi tyytyväinen.

–  Oikein kaunista, hän myhäilee nähdessään naisten alavartalot.

Johannes suuntaa ensimmäisenä pinkin boksin luo.  

–  Ihanan vahvat jalat. Näyttää oikein viehättävältä. Jos häpykarvat muotoilee tietyllä tavalla, niin se on aina plussaa. Hieno kiitorata, Johannes kehuu.

–  On hienoa, että uskallat heti kehua häpykarvoja ja katsoa naisen pimppiin, Kihlström kiittelee.  

Johannes tiputtaa ehdokkaan yksi kerrallaan pois. Kahden viimeisen jäädessä jäljelle, myös Johannes joutuu riisumaan vaateensa.  

–  Komealta näytät, Kihlström kehuu.

Naked Attraction Suomi 3.12. alkaen Discovery+:lla.