fbq
Näin Teuvo Hakkarainen puhui itsensä pussiin kikkelikohun keskellä!
Näin Teuvo Hakkarainen puhui itsensä pussiin kikkelikohun keskellä!

Näin Teuvo Hakkarainen puhui itsensä pussiin kikkelikohun keskellä!

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on kertonut niin medialle kuin kollegoilleenkin eri selityksiä kikkelikohun taustoista. Seiska paljasti eilen 13.3., että Teuvo lähetti helsinkiläiselle yksinhuoltajaäidille Pia Lampiselle alastonkuvia itsestään. Pia kertoi, että kuvissa oli esillä "miehiset työkalut".

Teuvo kiirehti heti torstaina kumoamaa Seiskan jutun. Teuvo myönsi Seiskalle, että hän oli lähettänyt kuvia, mutta kiisti esiintyneensä itse niissä.

- Kyllä lähetin kuvia, mutta en itsestäni. Se lähetti ensin itsestään härskejä kuvia mulle. Porukalla otettiin netistä kuvia ja laitetaan niitä sille. Porukalla katsottiin ja vähän naureskeltiin. Se oli sellainen kaveriporukan tsoukki, Teuvo kertoi Seiskalle torstaina.

Puhelun jälkeen Teuvo lähetti virallisen tiedotteen. Hän pyysi anteeksi koko Suomen kansalta. Selitys oli jo muuttunut matkan varrella.

- Teksti- ja kuvaviestein minut harhautettiin mukaan juoneen, jossa humalatilaani jällen kerran käytettiin tarkoitushakuisesti ja näin minua päästiin kiristämään taloudellisesti, sekä käyttämään hyödyksi kaupallisissa tarkoituksissa. Syytän tapahtuneesta vain itseäni. Se, että juovuksissa tulee tehtyä tyhmyyksiä, on vanha totuus. Näin tässä kävi jälleen kerran, Teuvo kirjoitti.

Teuvon selitys muuttui vielä kertaalleen. Hänen puoluekaverinsa Mika Niikko nimittäin katsoi asiakseen kertoa kikkelikohun "todellisen" kulun. Niikko kertoi Iltalehdelle, että Teuvon kaveri otti hänestä alastonkuvat ja lähetti ne helsinkiläisnaiselle. Tämän version mukaan kuvissa siis esiintyi Teuvo itse, eivätkä kuvat olleetkaan netistä.

Niikon sepustuksen mukaan Teuvo oli ryypännyt ystäviensä kanssa ja sammunut, minkä jälkeen kaverit olivat ottaneet alastonkuvat kansanedustajasta ja lähettäneet ne Teuvon työpuhelimesta helsinkiläisnaiselle. Jos tämä tarina pitää paikkaansa, on tilanne todella huolestuttava. Jos kansanedustajan ystävät pystyvät käyttämään hänen työpuhelintaan näin, on kyseessä melkoinen tietoturvariski. Useimpiin älypuhelimiin on mahdollista saada myös esimerkiksi sähköpostit. Tässä tapauksessa Teuvon ystävät ovat saattaneet myös päästä käsksi erittäin luottamuksellisiin asiakirjoihin tai sähköposteihin.

Teuvon tarina ontuu, mutta niin ontuu myös Niikon sepustus. Kuvien yhteydessä oli nimittäin Teuvon aivan selvällä suomen kielellä kirjoitetut tekstiviestit. Kaikissa kuvissa myös esiintyi selvästi sama henkilö. Jos Teuvo olisi lähettänyt viestit ryyppyremminsä kanssa, olisivat tekstit mitä ilmeisemmin olleet hyvin sekavia. Lisäksi kuvista näkyy, että Teuvo oli niitä otettaessa selvästi hereillä ja tilanteen tasalla - ei suinkaan sammunut.

Mitä kuvissa näkyi? Kuka ne oli lähettänyt? Sen tietävät Teuvo ja Pia - sekä tietysti Seiska!

LUE MYÖS:

Oho, näin Teuvo Hakkarainen kurvaili "firman piikkiin"!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teuvo Hakkarainen selittelee kikkelikuvia: Kaveriporukan kännivitsi

Näin Katainen ja kumppanit kommentoivat Hakkaraisen kikkelikohua!

Teuvo Hakkarainen kommentoi kikkelikuvakohua: Olen selvänä erilainen kuin juovuksissa!

Hakkaraiselta kikkelikuvia saanut yh-äiti: Tanssin Tukiaisen ryhmässä!

Yh-äiti paljastaa: Teuvo Hakkarainen lähetti härskejä kikkelikuviaan!