fbq
Suomen seksikkäin lentoemäntä Anne-Mari Miettinen ja aviomies Petteri

Näin syntyvät Suomen seksikkäimmän lentoemännän Anne-Mari Miettisen herutuskuvat: "Haluan provosoida ja puhua naiseuden puolesta"

Televisiosta tuttu lentoemäntä Anne-Mari Miettinen ja hänen Gladiaattorit-sarjasta tuttu Petteri-miehensä avioituivat syyskuussa. 

Häiden jälkeen pariskunta teki kuukauden häämatkan Mauritiukselle ja Kosille. 

- Elämämme on rauhoittunut naimisiin menemisen jälkeen. Enää ei tarvitse kummankaan rimpuilla. Ennen olin työmatkojen yhteydessä usein pidemmän kaavan illallisilla, mutta en ole tänä vuonna juurikaan käynyt ulkona, Anne-Mari Miettinen kertoi Seiskalle Memphis-ravintolan synttäreillä.

Suvi Pitkäsen rankat ajat - firma konkurssiin, nuokkui kutsuvierastilaisuudessa juomat päällään!

Anne-Marin Instagram on täynnään aistikkaita kuvia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bride to be 🌹 #lingerie #bridetobe #whitelingerie #photoshoot

A post shared by Anne-Mari (@annemarimiettinen) on

Anne-Mari on kohauttanut jo vuosia julkaisemalla sosiaalisessa mediassa hyvinkin rohkeita ja paljastavia kuvia itsestään.

Se ei ole ollut kovin laajalti tiedossa, että suurimman osan otoksista on ottanut Petteri!

- Ne ovat minun mielestäni tyylikkäitä. Kuvat, jossa on liikaa herutusta, jäävät minun omaan arkistooni. Joskus Anne-Mari on itse miettinyt, onko joku kuva liian paljastava, mutta hän tietää omat rajansa, Petteri kertoo.

Anne-Mari saa kuvista runsaasti palautetta tuntemattomilta ihmisiltä.
- Nuorempana kommentit, jossa vartaloani haukuttiin, satuttivat. Nykyään kommentit eivät tunnu missään, sillä olen täysin tyytyväinen itseeni. Haluan provosoida kuvillani ja puhua naiseuden puolesta. Meillä naisilla on oikeus julkaista kropastamme kuvia, olimme sitten vähemmän tai enemmän kurvikkaampi.

Anne-Mari Miettinen

Pariskunta edusti tyylikäänä Memphis-ravintolan kutsuvierasillassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Suomen seksikkäin lentoemäntä ja aviomies.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!