fbq
Tina Turner

Näin Suomi-julkkikset muistelevat edesmennyttä Tina Turneria: "Juuri tänään lauloin buddhalaisia mantroja Tinan kanssa"

Uutinen laulajalegenda Tina Turnerin kuolemasta tavoitti suomalaiset myöhään keskiviikkoiltana (24.5.).

Moni suomalaisjulkkis otti välittömästi osaa tähden kuolemaan omilla somekanavillaan. Rockin kuningattareksi tituleerattu laulaja olikin tuonut valtavasti iloa monille elämänsä aikana.

Tina Turner on kuollut 83-vuotiaana

Juontaja Vappu Pimiä osoitti olevansa järkyttynyt laulajan yllättävästä poismenosta. Hän julkaisi Instagram-tarinassa kuvia esikuvastaan pian suru-uutisen jälkeen.

- Yksi mun suurimmista idoleista koskaan on nukkunut pois. Lepää rauhassa upea, inspiroiva, ainutkertainen Tina Turner, Vappu kirjoittaa sydänten kera.

Hän on kiitollinen siitä, etti nähdä Turnerin useaan otteeseen myös livenä.

- Ehdin onneksi nähdä hänet livenä peräti kolme kertaa, joka kerta oli ikimuistoinen.

Tina Turner ehti esiintyä uransa aikana Suomessa peräti kuusi kertaa. Ensimmäisen kerran laulaja veti keikan suomalaisyleisölle vuonna 1982.

Näyttelijä Venla Saartamo julkaisi tähdestä valovoimaisen kuvan niin ikään omalle Instagram-tililleen. Hän on kirjoittanut kuvan saatteeksi englanninkielisen teksin, jossa hän kehuu Turneria maailman parhaaksi laulajaksi ja suurimmaksi taistelijaksi.

Myös juontaja Ellen Jokikunnas on osoittanut rakkautensa edesmennyttä laulajaa kohtaan. Hän on jakanut kuvan Turnerista sekä Instagramin tarinat-osioon, että omaan feed-näkymäänsä.

- Rakastan sinua Tina Turner, Ellen kirjoittaa toivottaen laulajalle samalla rauhaisaa taivasmatkaa.

Kateelliset jonoon! Ellen Jokikunnas osti 150-vuotiaan viinitilan Italiasta – jättiremontti tulossa

Nina Mikkonen on julkaissut Ellenin tavoin Tinasta kuvia useaan kanavaan. Mustavalkoisessa kuvassa Tina hymyilee merkitsevällä katseella kameraan.

Nina allekirjoittaa Tinan saaman lempinimen "rockin kuningatar".