fbq
Kotimaa
26.08.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen
Timo Soini ja Tiina Soini
Näin rakkaus syttyi! Timo Soini paljastaa kirjassaan ensitapaamisensa Tiina-vaimonsa kanssa
Kotimaa
26.08.2021 19:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Timo Korhonen

Timo Soinin, 59, uudessa tänään julkaistussa Yhden miehen enemmistö -kirjassa (Otava) käydään läpi luonnollisesti paljon politiikkaan liittyviä asioita. Timo on kirjoittanut yllättävän runsaasti kuitenkin myös Tiina-vaimostaan, jonka kanssa hän on ollut naimisissa jo 25 vuotta. Kaksikko tapasi aikoinaan, kun ystäväpariskunta pyysi heitä tahoillaan lapsensa kummeiksi. Kummit tutustuivat keskenään, ja käänteentekevä hetki tapahtui Timon mukaan vuonna 1995, kun Tiina vieraili tulevan ulkoministerin mökillä.

– Yhtenä perjantaina hän tuli. Tiina ajoi ruskealla Toyota Tercelillä mäkeä ylös. Ovet kävivät autossa, ja Tiina huikkasi: ”Mie saavuin!” Se oli hetki, joka muutti minut miehenä. 

Timo yllättyi Tiinan vierailusta, koska hän oli kertomansa mukaan työtön ja hukassa. 

– Ajattelin, että on tämä kummallinen nainen, tulee tänne maalle minun perässäni, on kiinnostunut minusta, tai paremmin sanottuna ihastunut tai rakastunut minuun, hän ei välittänyt pätkääkään siitä, että olin epäonnistunut ja vailla työtä.

Myöhemmin naimisiin mennyt pariskunta sai kaksi lasta, vuonna 1997 syntyneen Toivon sekä vuonna 1999 syntyneen Siljan.

Lue myös: Seiskan paljastava kansijuttu häkellytti Timo Soinin: ”Avustajat soittivat, että täällä on tällaisia allaskuvia” – katso!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »