fbq
Martina Aitolehti

Näin Martina Aitolehti syö - rehellinen päivitys

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti vietti vastikään neljäkymppisiään Espanjan tunnetulla bilesaarella Ibizalla.

Monipäiväisissä julkkiskemuissa kenties kuohuva virtasi ja lasit kilisivät, mutta vastaavanlainen biletys ei ole Martinalle arkipäivää.

Martina Aitolehden bileporukka keräsi katseita rantakadulla – kuvat julkkiskaunotarten harvinaisen rohkeasta tyylistä

Huippukunnossa oleva ja erilaisia valmennuksia tarjoava seurapiirikaunotar osallistui kesäkuun lopussa huippurankkaan triathloniin Saksan Franfurtissa.

Olipahan kokemus ja taistelu. Juoksu oli käytännössä mahdotonta tänään, koska mikään ei pysynyt sisällä…, Martina kirjoitti hurjasta kokemuksestaan.

”Suoraan ensiapuun” – Martina Aitolehti teki hurjan suorituksen: avautuu nyt rankasta kokemuksesta

Martina julkaisi eilen (1.8.) Instagram-sivullaan kuvan herkullisen näköisestä salaatista. Kuvatekstissä hän avaa ruokailutottumuksiaan.

- Tämä ateriakuva on Frankfurtista. Näillä mm. tankkasin kisaan. Vältän punaista lihaa, valkoista sokeria ja haalin mahdollisimman puhdasta ja ravitsevaa ruokaa. Hyviä hiilareita, helposti sulavaa proteiinia sekä runsaasti vihreää, kuntoguru paljastaa.

- Ruuasta pitää tulla hyvä, raikas ja energinen olo. Se on polttoaine kisassa, palautumisessa sekä normi arjessa.

Pyöreitä täyttävä Martina Aitolehti paljastaa: Näin vietän merkkipäiväni

Martina kertoo lähtevänsä tänään kisamatkalle Tallinnaan. Hänen ruokailunsa ovat kellontarkasti määritelty. Kilpailu on Ironman Estonia -triathlon, eli Saksan Ironmania vastaava huippukuntoa vaativa koitos.

- Tällä kertaa olen extra tarkka ja pidän huolen, että keho todella toimii, Martina kirjoittaa aiemmasta, sairaalaan asti vieneestä rupeamasta oppineena.

40 vuotta täyttävä Martina Aitolehti: Elämässä ei voi loputtomasti katua valintojaan

Martina bongattiin vastikään Hangosta ex-rakkaansa, kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2020.

Martina Aitolehti ja ex-rakas Stefan Therman bongattiin jälleen yhdessä

Katso video: Martina Aitolehti juhli villisti Ibizalla: