fbq
Eero Heinäluoma meni naimisiin.

Näin kansanedustaja Eero Heinäluoman rakkaus paljastui kollegoille – ”Eero kävelee 10 senttiä maanpinnan yläpuolella”

Kansanedustaja Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir vihittiin maistraatissa torstaina 22. marraskuuta, ja hääjuhlaa vietettiin muutama päivä myöhemmin ravintola Sipulissa Helsingin Katajanokalla.

Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi.

Eero Heinäluoma ja Ayla Shakir naimisiin - tässä on silminnähden rakastunut aviopari: "Olemme odottaneet tätä kauan"

Häävieraista korkea-arvoisimpien joukossa nähtiin presidentti Tarja Halonen ja hänen puolisonsa Pentti Arajärvi.

– Ainahan se on ihanaa, kun ihmiset löytävät toisensa. Mistä muualta kuin töistä?! Minun ja Eeron ystävyys alkoi jo 1980-luvulla, kun olin taksvärkkikerhon puheenjohtajana, Tarja kertoi.

Lauri Ihalainen

– Hääparin onni ja rakkaus on näkynyt ehkä eniten valtuustossa. Ei se ole piilossa pysynyt! Pentti jatkoi.

Häävieraiden joukossa nähtiin poliitikko Lauri Ihalainen ja hänen vaimonsa Marja Puustinen.

Antti Lindtman

– Eero on pitkäaikainen ystäväni! He ovat ihana pari, josta näkee miten paljon he välittävät toisistaan. Se on elämässä tarkeää ja hieno lähtökohta parisuhteelle. Meillä oli aikanaan pienimuotoiset häät, mutta kyllä tämä muistoja herättää.

SDP:n Antti Lindtmanilla ja Kaija-vaimolla riitti myös aihetta juhlaan.

Timo Harakka
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Pariskunnan rakkautta on ollut ilo seurata. Aylan valo heijastuu Eeron kasvoilta ja saa miehen taas hymyilemään. Meille tämä on erityinen ilta siinäkin mielessä, että tyttäremme on ensimmäistä kertaa yön poissa kotoa. Tämä on luksusta, kun voi vaikka nukkua aamulla pitkään. Luulen kyllä, että Kaija pohtii ensimmäisenä aamulla, että tulisipa se Sofi jo kotiin!

Äskettäin avioitunut Eero Heinäluoma paljastaa: Kosin rakkauden pääkaupungissa!

Ilkka Kanerva

Sosiaalidemokraattien Timo Harakka ja hänen puolisonsa Anu Laitila hehkuttivat hääparia.

– Ilman muuta tämä on odotettu päivä, vaikka rakkaustarina oli ehkä odottamaton. Sitä suurempi riemu! Mielestäni Eeron ja Aylan rakkaus on ollut näkyvissä jo kuukausia. Hän kävelee ehkä 10 senttiä maanpinnan yläpuolella, mikä tekee Eerosta entistäkin pidemmän.

Olli Rehn

Kokoomuksen Ilkka Kanerva todisti tuntevansa ystävänsä erittäin hyvin. Ilkan rinnalla poseerasi hänen kihlattunsa Elina Kiikko.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minun ja Eeron ystävyys on kestänyt nuorisopolitiikasta lähtien, tärkeintä on lämmin kaveruus! Olen ollut Eeron ja Aylan onnesta tietoinen jo jonkun verran aikaisemmin kuin siitä tuli julkista. Kun kysyin kerran, että mikäs sulla mahtaa olla, niin Eero kertoi, että kyllähän onnea on!

Maria Guzanina

Heinäluomien hääpaikka herätti tunteita Suomen Pankin pääjohtajassa Olli Rehnissä ja hänen Merja-vaimossaan.

– Eerolla on ollut elämässään vaikeita vaiheita, joita myös me ystävät olemme eläneet hänen rinnallaan – olemme tunteneet yli 20 vuotta. Eero on saanut Aylasta uutta virtaa. On ollut hienoa nähdä, miten Eero on löytänyt uuden rakkauden. Myös me menimme täällä naimisiin, joten tässä mielessä hääparilla on luvassa hyvät eväät!

Konkaripoliitikko Eero Heinäluoma paparazzikokemuksestään: Ei jäänyt sieluun vammaa!

SDP:n kansanedustaja Maria Guzenina juhli viime viikolla myös Eeron polttareissa. Häihin hän tuli puolisonsa Kari Mokon kanssa.

– Lauloimme esimerkiksi karaokebussissa! Pariskunnasta sen verran, että se että löytää elämäänsä sielunkumppanin aikuisella iällä, ei ole itsestään selvää. Sitä suurempi ilo on nähdä, että mies, joka on kokenut elämässään paljon, myös menetyksiä, on löytänyt näin suuren rakkauden.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!