fbq
Kerttu Rissanen

Mutkia Kerttu Rissasen soolomatkassa: hotelli vaihtoon ja suunnitelmat uusiksi

Näyttelijä ja joogaopettaja Kerttu Rissanen jätti kihlattunsa Sami Uotilan Suomeen ja lähti matkalle toiselle puolelle maapalloa yli kuukaudeksi.

Kerttu kertoi lähteneensä yksin Uuteen-Seelantiin unelmiensa matkalle. Koko aikaa hän ei kuitenkaan aio viettää itsekseen.

- Pari viikkoa oon Aucklandissa omalla lomalla ja sitten mun äiti lentää kans Uuteen-Seelantiin, Kerttu paljasti matkasuunnitelmansa.

"Tuli oikein itku" - Kerttu Rissanen jätti Suomen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kerttu kertoo nyt joutuneensa jo liki heti saavuttuaan vaihtamaan hotellia. Toinen valinta on onneksi onnistunut, vaikka vaatikin suuren ja raskaan matkalaukun kanssa puuskuttamista.

- Vaihdoin tänään hotellia, tää on siis NIIN paljon parempi ku se eka. Siel ekassa oli jäätävä liikenteen melu ja joku soitti siel viereises huonees musaa koko yön ja koko käytävä haisi siltä et joku naapuri siel vähän polttelee pilveä, näyttelijä kertaa.

- Kaikki hostellit oli bookattu täyteen siis private roomit ja en jaksa enää dormeja yhtään. Ne tuli koettua läpikotaisin nuorempana.

Dormit eli yhteishuoneet, joissa maksetaan omasta sängystä, ovat erityisen suosittuja reppureissaajien keskuudessa.

4 vuotta yhdessä! Salkkarit-pari Kerttu Rissanen ja Sami Uotila juhlistivat merkkipäiväänsä superromanttisten kuvien kera

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kerttu kertoo, että on kävellyt Aucklandissa paljon, kuten ulkomailla usein tulee tehtyä. Hän sopi myös treenissä tapaamansa naisen kanssa iltatreffit drag queen -show'n ja illallisen parissa.

Kertun oli tarkoitus mennä käymään 328 metriä korkeassa Sky Towerissa ihastelemassa Aucklandia ylhäältä, mutta suunnitelmat menivät mönkään.

- En mennytkään tuonne torniin, koska työntekijä sanoi, että näkyvyys on todella huono. Drag queen -show oli täynnä, hän harmittelee julkaisemallaan videolla.

- Nyt täytyy keksiä jotain muuta. Olen mennyt tosi aikaisin täällä nukkumaan. Huomaa, että keho on aikaerosta tosi väsynyt ja askel on tuntunut aika painavalta tuolla jumpissa, Kerttu myöntää. 

Kerttu Rissanen teki vaikuttavan päätöksen sairasvuoteelta: "Ollut monen vuoden haave"