fbq
Legendaarinen Seiskan lööppi: 'Jani on tyhmä ja huono sängyssä!'

Muistatko vielä: Marika Fingerroosin ja Jani Ollilan liitto räjähti julkisesti: ”Tyhmä ja huono sängyssä!”

Siitä on jo lähemmäs 12 vuotta, mutta se muistetaan hyvin edelleen.

Syyskuussa 2005 lehtihyllyille ilmestyi kansi, joka ei taatusti jäänyt moneltakaan huomaamatta. Seiskan logon, täysissä tällingeissä kuvatun Marika Fingerroosin ja ”Avioero!” -lööpin lisäksi kannessa komeili legendaarinen otsikko:

Jani on tyhmä ja huono sängyssä!

Suorasukaisille sanoille löytyi sisäsivuilta vastinetta. Aukeaman jutussa kerrottiin valtakunnan salarakas numero yhden eli Marika Fingerroosin eronneen silloisesta aviomiehestään Jani Ollilasta.

Erosyyt olivat hätkähdyttävät. Tarpeekseen saanut Marika lateli Seiskalle harvinaisen suoraa tekstiä Janin massiivisista ulosottoveloista sekä aviomiehensä luonteenlaadusta.

- Jani on kyllä välillä tyhmä ja hidas, ja joskus hänen seuraansa saa hävetä. Ei hän tunnu ymmärtävän julkisuusbisneksestä mitään. Aivan uuno välillä koko jätkä, Marika tykitti ja vain lisäsi vettä myllyyn:

- Eikä hänellä ole varaa elättää vaimoaan eikä edes itseään. Edes ravintolaan ei voi lähteä, kun hänellä ei ole koskaan rahaa.

Jani Ollila ja Marika Fingerroos

Kyseenalaisena sokerina pohjalla olivat Marikan harmittelut siitä, etteivät edes makuhuoneessa asiat ole enää entisellään.

- Olen torjunut Janin lähestymisyrityksiä, sillä ei hän enää sytytä minua niin kuin ennen. Eikä hän olekaan enää niin ihmeellinen sängyssä, Marika latasi lukijoiden tyrmistykseksi.

Samalle aukeamalle mahtui vielä yksityiskohtaista informaatiota Marikan eron jälkeisistä liikkeistä: pohjanmaalaisen kohublondin kerrottiin viettäneen vähemmän ja vähemmän aikaa pariskunnan Vaasan-kodissa ja bilettäneen ”runsain mitoin” Helsingin yöelämässä.

Seiskan lukijat saivat silläkin kertaa kunnolla vastinetta rahoilleen, sillä heti seuraavalla aukeamalla reviteltiin kuumilla kuvilla. Ne oli otettu lehden julkaisua edeltäneellä viikolla tukholmalaisessa hotellissa Marikan ja jetset-komistus Joakim Genetayn kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ruotsalaismiljonääri lohduttaa Marikaa! huusi otsikko, ja sen alla oli kuvasatoa muun muassa siitä, kuinka Joakim kävi häpeilemättä kiinni Marikan pursuilevaan rintamukseen.

Marika Fingerroos

Se oli aikaa, jolloin kaksi aukeamallista Marika Fingerroosista oli perussettiä Seiskassa. Jo mainitussa erojutussakin Marikaa ja Jania luonnehdittiin ”Suomen kohutuimmaksi pariskunnaksi” – eikä syyttä.

Marika oli noussut maanlaajuiseksi kohunimeksi sen jälkeen, kun Seiska paljasti syksyllä 2004 hänen viettäneen yhteisiä öitä kyläkauppias Vesa Keskisen kanssa. Se lööppi rikkoi Vesan liiton, mutta kuin ihmeen kaupalla Jani antoi Marikalle anteeksi.

Vain kuukausi Keskis-kohun jälkeen Jani jo polvistui Pariisissa Marikan eteen, joka suostui kosintaan. Näyttäviä häitä vietettiin Seiskan megabileissä alkuvuonna 2005. Vain viikko sen jälkeen avioparin kerrottiin saaneen tappouhkauksia häämatkallaan.

Samaisella reissulla Marika oli myös äitynyt tekemään ”tuhmia ehdotuksia” itseään tanssittaneelle amerikkalaiskomistukselle.

Marika Fingerroos
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraava skandaali rysähti jo samana keväänä, kun Marika myönsi Seiskalle, että silloinen eduskunnan varapuhemies Ilkka Kanerva oli pommittanut häntä härskeillä tekstiviesteillä. Moisesta sopasta kehkeytyi valtava poliittinen skandaali, ja Ike joutuikin myöntämään julkisesti harkintakykynsä pettäneen pahemman kerran.

Myös Marikan ja Janin yhteiselo oli koetuksella. Ahkerasti riidelleen avioparin liitto alkoi rakoilla viimeistään siinä vaiheessa, kun Jani alkoi heiluttaa nyrkkiä.


Jani hakkasi minut! kuului eräskin Seiskan otsikko keväällä 2005.

Saman vuoden elokuussa pariskunnan riitaa selvittämään tarvittiin jo poliisitkin. Tuolloin Marika alkoi toden teolla pohtia avioeron mielekkyyttä.