fbq
Muistatko tätä: Marika Fingerroos Janista: Tyhmä ja huono sängyssä!
Muistatko tätä: Marika Fingerroos Janista: Tyhmä ja huono sängyssä!

Muistatko tätä: Marika Fingerroos Janista: Tyhmä ja huono sängyssä!

Vesa Keskisen salarakkaana vuonna 2004 julkisuuteen noussut Marika Fingerroos jatkoi kohulinjaa vuonna 2005. Vesan parisuhde poliisi-Ninan kanssa päättyi salarakkauden julkituloon, mutta Marikan poikaystävä Jani pysyi rakkaansa rinnalla ja kosi Marikaa kuukautta myöhemmin Pariisissa.

Vuoden 2005 helmikuussa pariskunta avioitui, mutta jo reilua puolta vuotta myöhemmin syyskuussa Marika kertoi Seiskan haastattelussa jättävänsä Janin, koska tämä oli hänestä tyhmä, köyhä ja huono sängyssä!

Marika pääsi lausunnoillaan Seiskan 37/2005 kanteen.

Seiskan saamien tietojen mukaan Marika on näinä päivinä, tai joka tapauksessa hyvin piakkoin, jättämässä avioeropapereita Vaasan käräjäoikeuteen. Ero on ollut Marikan suunnitelmissa jo jonkin aikaa, mutta prosessia on lykännyt avioehdon puuttuminen. Seiskan tietojen mukaan Marika ei saanut Jania tekemään avioehtoa, mutta on päättänyt silti hakea eroa.

Marika on haluton kommentoimaan eroasiaa, vaikka muuten onkin ollut avoin yksityiselämänsä suhteen.

- Mä en nyt just pysty puhumaan aiheesta mitään. Sopiiko, että soittelen sulle vielä illalla ja kerron kaiken, Marika lupasi, mutta ei soittanut koskaan takaisin eikä enää vastannut lukuisiin soittopyyntöihin.

Vain muutama viikko aikaisemmin Marika sanoi Seiskan toimittajalle olevansa "ihan väsynyt" Janiin. Samassa yhteydessä Marika kuvaili Jania vähemmän mairittelevin sanoin.

- Jani on kyllä välillä tyhmä ja hidas, ja joskus hänen seuraansa saa hävetä. Ei hän tunnu ymmärtävän julkisuusbisneksestä mitään. Aivan uuno välillä koko jätkä. Eikä hänellä ole rahaa elättää vaimoaan tai edes itseään. Edes ravintolaan ei voi lähteä, kun hänellä ei ole koskaan rahaa, Marika valitti.

Marika on myös muutamia kertoja tunnustanut, ettei vällyjen välissä tuli roihua enää niin rajulla liekillä kuin ennen.

- Olen torjunut Janin lähestymisyrityksiä, sillä hän ei enää sytytä minua niin kuin ennen. Eikä hän olekaan enää niin ihmeellinen sängyssä, Marika sanoi suoraan Seiskan toimittajalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marika, Jani ja Tito vuonna 2009.

Marikan puheista huolimatta avioliitto kuitenkin jatkui vielä vuosia ja pariskunta sai vielä yhteisen Tito-pojankin. Loppu oli kuitenkin varsin katkera:

TSEKKAA: Eronnut Marika Fingerroos: Miten Jani kesti pettämistäni?!

Tällä hetkellä Marika odottaa viimeisillään lasta eteläpohjanmaalaisen varatuomarin kanssa.