fbq
Kotimaa
27.11.2021 22:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Oona Komi
Molskis! Rosanna Kuljun kanssa hotellilomaillut Miss Helsinki Oona Komi on kuin bikinijumalatar - katso video!
Kotimaa
27.11.2021 22:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Tuore Miss Helsinki Oona Komi, 22, on ahkera somettaja. Hänen seuraajansa saavat usein nauttia upeista maistiaisista naisen energisestä elämästä. Eilen Oona julkaisi  videon, joka on kuvattu helsinkiläisessä Hotelli Clarionissa. Videon alussa bikineihin sonnustautunut tulikuuma missi menee polskimaan hotellin uima-altaaseen.

Päivityksen kuvateksistä selviää, että Oona oli ollut lähilomalla vuoden 2015 Miss Helsingin Rosanna Kuljun, 30, kanssa. Parivaljakko on tutustunut toisiinsa mitä ilmeisimmin Miss Helsinki -kisan kautta, olihan Rosanna tänä vuonna viimeistä kertaa emännöimässä kyseistä kisaa.

Myös Rosanna on jakanut omalla Instagram-tilillään monta kuvaa sisältävän päivityksen kaksikon hotellilomalta.

Vauhdikkaat pikkujoulut

Eilen perjantaina (26.11.) Seiskan nettisivuilla julkaistussa jutussa Oona kertoi omasta vauhdikkaastaan pikkujoulumuistosta, mutta ei paljastanut kuitenkaan kaikkea.

- Kun asuin Forssassa pikkuyksiössäni, järjestin pikkujoulut. Meitä oli 7 mimmiä ja kaikilla oli punaista päällä. Minun luotani mentiin baariin jatkamaan. Se oli kyllä vauhdikas ilta, eikä siitä sen enempää, Oona kertoi toimittajalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »