Paparazzikuvat!
Petrus Pennanen

Mitäs nyt?! Kohukaupunginvaltuutettu Petrus Pennanen hiippaili kukkapuska kädessä - paparazzikuva!

Kotimaa | 11.05.2021 16:00

Viime aikoina tiuhaan otsikoissa ja sosiaalisessa mediassa kohua nostattanut Helsingin kaupunginvaltuutettu ja IT-miljonääri Petrus Pennanen, 49, bongattiin äitienpäivänä Helsingistä Viiskulmasta. 

– Petrus räpläsi puhelintaan intensiivisesti kukkapuska kädessä. Yksin liikenteessä ollut mies vaikutti erittäin iloiselta. Hetken puhelinta näppäiltyään hän nappasi itsestään ja kukista selfien hymy naamallaan niin, että kukat näkyivät, Seiskalle vinkataan.

Lue myös: Katso video: Petrus Pennanen herätti hämmennystä Helsingissä - kohupoliitikko hortoili kadulla ja rynkytti ovea

Seiska yritti tavoitella Petrusta maanantaina iltapäivällä, mutta ei tavoittanut puoluepomoa kommentoimaan.

RÄPS! Kuva on otettu äitienpäivänä, sunnuntaina 9. toukokuuta Helsingissä.

Petrus Pennanen
Petrus räpläsi puhelintaan kukkakimppu kädessä ja tukka hulmuten.
Petrus Pennanen
Petrus tuli miljonääriksi vuonna 2019, kun yhdysvaltalainen yritys osti hänen Leiki Oy -yrityksensä.

Kohuvinkkejä satelee

Miljonääriksi yrityskaupan myötä tulleen Petruksen ympärillä on pyörinyt lähes viikon mediamyrsky, kun hänen avopuolisonsa ja kihlattunsa Roosa Sandelin julkaisi Instagram-tilillään kuvia mustelmien peittämästä vartalostaan kertoen paenneensa turvakotiin hänen ja Petruksen yhteisestä kodista.

Oon turvakodissa. Kaikki ok. Im in safe shelter so im fine. Im done. Oikeesti this time im done, Roosa kirjoitti kuvien yhteyteen somessa.

Lue myös: Juuri nyt: Miljonääri Petrus Pennasen tyttöystävä julkaisi turvakodista järkyttäviä kuvia ruhjotusta vartalostaan – Pennanen löi luurin korvaan toimittajalle!

Julkaisemissaan kuvissa Roosalla näkyy mustelmia niin jaloissa kuin käsissä. Pennanen on kiistänyt liittyvänsä millään tavalla Sandelinin mustelmien syntymiseen.

– Minua kohtaan on käynnissä lokakampanja, jossa ilmoitettuna tavoitteena on maineeni ja urani tuhoaminen. Yksityiselämää koskevan tiedon levittäminen on rikos, Pennanen kommentoi asiaa Twitterissä.

– Onneksi en ole tehnyt mitään pahaa tai rikollista kenellekään. Onnellista ja tasapainoista viikonloppua kaikille.

Seiskan lukijat ovat olleet kohujen myötä valppaina, sillä Seiskan toimitukseen on myös sadellut vinkkejä ja kuvia aiemmin tapahtuneista käänteistä. Eräässä viime kesänä kuvatussa videossa Petrus herätti hämmennystä hortoilessaan julkisella paikalla kadulla.

VIDEO: Petrus Pennanen herätti hämmennystä: hortoili kadulla, rynkytti kerrostalon ovea

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!