fbq
Evelina

Mitä mahtaa olla luvassa? Pitsimekon hylännyt Evelina saapui Emma-gaalaan salaperäisenä - vihjaa uusista työkuvioista

Lukuisista hiteistään tunnettu Evelina saapui Emma-gaalaan näyttävässä, vaaleanpunaisessa iltapuvussa. Seiskan toimittajalle laulaja paljastaa, että toinen asu oli jo katsottuna, mutta gaalan lähestyessä se ei enää tuntunutkaan tilanteeseen sopivalta.

– Mulla oli sellainen musta, pitsinen mekko. Pari päivää sitten se alkoi ahdistaa, etten laitakaan tätä. Tämä on monta vuotta vanha, hommattu kuvauksiin, laulaja kuvailee. 

Kysyttäessä kuulumisia laulaja kertoo iloitsevansa uudesta projektista, vaikkei voi kertoa siitä vielä mitään tarkempaa. 

– Haluaisin hirveästi paljastaa yhdestä projektista, mutten voi vielä. Laajennetaan, taidejuttuja. Aika paljon on tehty, leffadubbausta ja kaikkea. Nyt laajennetaan sitten toiseen suuntaan, Evelina vihjaa.

Jestas, kuka hän on? Pyhimys saapui Emma-gaalaan muodokkaan mysteerinaisen kanssa - kuva

Evelina on tuttu näky Emma-gaalassa. Vuonna 2018 laulaja palkittiin tilaisuudessa Vuoden naissolisti -palkinnolla.

– Tosi jännittävää olla täällä, kun on yhtäkkiä näin paljon porukkaa, kun itse joutuu tasapainottelemaan, että kuinka monta kaveria uskaltaa nähdä samaan aikaan, laulaja tiivistää tunnelmiaan.

Evelina
Kauniiseen röyhelöasuun sonnustatunut Evelina lukeutuu Suomen tunnetuimpiin laulajiin.

Emma-gaala järjestetään tiukkoja turvatoimia noudattaen. Kaikki tilaisuuteen saapuvat aina toimittajista artisteihin on testattu koronaviruksen varalta.

Turkulaislähtöinen laulaja kertoo kaipaavansa kovasti takaisin keikkalavoille. Muutamia keikkoja kesälle ja syksylle on jo lyöty lukkoon, Evelina iloitsee. Samalla hän paljastaa, että hänet voi tilata myös Woltin kautta esiintymään takapihalle. 

Arttu Wiskari laihtui kymmeniä kiloja! Emma-gaalan punaiselle matolle asteli täysin muuttunut mies – kuvat!

Vapaa-ajallaan artisti on viettänyt aikaa ystäviensä kanssa ja nähnyt perhettään. Tällä viikolla laulaja on nauttinut kevätauringosta puistossa.

– Toivon, että Blockfestejä päästäis viettämään. Sitä mä ootan. Siihen on vielä uskoa.

Evelinan hitteihin kuuluvat esimerkiksi Honey, Hitaasti, Tornado ja DNA.