fbq
Kotimaa
01.10.2021 10:52
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Wallu Valpio
Mitä ihmettä?! Wallu Valpio luopui Helsingin-kodistaan ja muuttaa Turkkiin: ”Siellä on ihmisen hyvä olla”
Kotimaa
01.10.2021 10:52
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat huomasivat äskettäin mediapersoona Wallu Valpion, 48, alkaneen myydä omaisuuttaan Facebookin kirppisryhmissä. Huolestuneet lukijat ottivat yhteyttä Seiskaan, ja toimittaja päätti soittaa Wallulle kysyäkseen, mistä on oikein kysymys.

– No paljastetaan nyt, kun tämä varmasti tulee pian kaikkien tietoisuuteen: olen antanut Helsingin-asuntoni pois ja muutan Turkkiin. Jatkossa aion olla talvet Turkissa ja kesät Fiskarsissa, Wallu paljastaa heti aluksi.

Lue myös:  Rakastunut mediapersoona! Bilehile Wallu Valpio on rauhoittunut mies!

wallu 2
Wallulla on ollut Fiskarsissa jo vuosia kesäpaikka. Asunnossa ei ole juoksevaa vettä ja vessakin sijaitsee talon ulkopuolella. Sähköt sen sijaan asunnosta löytyy.

 

"Nautin Fiskarsin rauhasta"

Kokonaan Wallu ei Suomea kuitenkaan hylkää. Hän on vuosia sitten hankkinut Raaseporista, Fiskarsin rauhallisesta kylästä itselleen asunnon, jossa on viettänyt kesiään.

– Jatkossa lokakuusta huhtikuuhun nautin Välimeren auvoisesta auringosta ja huhtikuusta lokakuuhun Fiskarsin nautinnollisesta rauhasta, Wallu tuumailee.

Lue myös: Wallu Valpio katuu työkeikkojaan: ”Olen ajatellut vain kylmästi rahaa”

Wallu
Wallu on rauhoittunut raikulivuosistaan. Nykyään hän arvostaa rauhaa ja hiljaisuutta diskopallon ja siiderin sijasta.​​​​​

 

Luksusta Turkissa

Vapaaherran titteliä itsestään käyttävällä Wallulla on jo tovin ollut asunto myös Turkissa Alanyan lähellä. Kämppä sijaitsee merenrannan tuntumassa Emerald Park -lomakompleksissa.

Hieman yli 30-neliöisen asunnon yhteydessä on muun muassa uima-allas, kylpyläosasto, saunoja, kuntosali, elokuvateatteri, koripallokenttä, kaupan ja ravintola.

– Siellä on ihmisen hyvä olla, Wallu kiteyttää.

Lue myös: Wallu Valpio juo edelleen siideriä aamupalaksi, pesee tiskit joessa ja kasvattaa perunaa!

Rock-klubi palaa 2022

Wallun isännöimä Helatorstai-klubi jatkuu ensi keväänä.

– Hähhää! Ette te minusta tässäkään pääse. Klubi palaa kovempana kuin koskaan. Eihän nyt tällainen lajissaan viimeinen Helsinki-veteraani karvoistaan pääse, eli siellä nähdään ensi keväänä, kun tulen takaisin Suomeen, Wallu nauraa.

Lue myös: Oho, Wallu Valpio tekee dokumenttia erikoismies Jormasta: ”Elokuva on jo kuvattu”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »