fbq
Niko Ranta-aho

Mitä ihmettä?! Tutkintavankeudessa viruvan Niko Ranta-ahon öky-prätkä on myynnissä!

Parhaillaan tutkintavankeudessa niin sanotusta Katiska 2 -jutusta viruvan Niko Ranta-ahon, 33, vuoden 2012 Harley Davidson CVO  Street Glide -moottoripyörä on myynnissä eräällä suositulla huutokauppasivustolla. Harrikka on päätynyt ulosoton ja poliisin kautta realisointiyritykselle.

– Me emme voi vahvistaa, kenen moottoripyörä on kyseessä, mutta eiköhän teillä toimittajilla ole keinonne selvittää, ulosottoviraston työntekijä naurahtaa Seiskan reportterille maanantai-iltapäivällä (10.5.).

Mitä kävi Sofia Belórfin lahjaksi saadulle kohu-Rolexille? Niko Ranta-ahon ostaman yli 10 000 euron kellon kohtalo selvisi!

Video: Sofia Belórf ja Niko Ranta-aho oikeudessa kesällä 2020.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tarkastaessa moottoripyörän rekisteritunnuksen selvisi, että pyörän entinen haltija on kuin onkin Ranta-aho. Tämän myös pyörää huutokauppaava realisointiyritys vahvistaa. 

– Sen Ranta-ahon se on juu. Se tuli meille poliisilta. Komea pyörähän se on. Maailmalle se on aikoinaan myyty Sveitsistä HD-liikkeestä, nimettömänä pysyttelevä realisointipalvelun edustaja kertoo Seiskalle.

Täällä käräjäoikeuden päätökseen pettynyt Niko Ranta-aho lusii tuomionsa – kuva!

Nikolta ulosmitatun Harrikan tämän vuoden malli maksaa uutena 50 000 euron hujakoilla. Nikon ex-pyörää vastaavien luksusprätkien hinnat vaihtelevat 15 000–20 000 euron välillä. 

Seiskan tietojen mukaan Niko on hankkinut Harrikkansa lähes uutena ja ehti ajella sillä 24 000 kilometriä.

– Pyörän arvo pyörii siinä 20 000 euron luokilla. Kyselyitä on tullut paljon, katsotaan nyt mihin hinta tuosta nousee, realisointiyrityksen työntekijä paljastaa.

Jutun kirjoittamisen aikaan huutokaupan kovin huuto oli 12 265 euroa. Huutokauppa päättyy keskiviikkona alkuillasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Niko on omistanut lukuisia moottoripyöriä, joista hän on myös jakanut muutaman kuvan instagram-tilillään ennen kiinni jäämistään. Alla oleva kuva on vuodelta 2012. Se on myös Nikon ensimmäinen Instagramissa julkaisema päivitys.

Katiska-vyyhti: Niko Ranta-aholle ja Janne Tranbergille pitkät vankeustuomiot