fbq
Kotimaa
30.11.2021 11:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi Vanessa
Mitä ihmettä? Käynnissä olevan Temptation Island Suomen kuuma sinkkukaunotar Vanessa kertoo menneensä kihloihin - sitten päivitys katosi mystisesti
Kotimaa
30.11.2021 11:41
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen 10. kauden sinkkukaunotar Vanessa on aiheuttanut hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Vanessa julkaisi nimittäin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Instagram-tilillään kuvan, jonka perusteella hän olisi mennyt kihloihin. Useat Seiskan lukijat lähettivät kuvakaappauksia somejulkaisusta.

Lue myös: Ennennäkemätön jymykäänne Temptation Island Suomessa - yksi varatuista kokee täysin poikkeuksellisen iltanuotion: "Herranjumala"

Kuvassa komeilee kaksi kättä, ja molempien nimettömiä koristavat näyttävät kihlasormukset. 

- Sanoin uudestaan kyllä, julkaisussa luki vapaasti suomennettuna. 

Aihetunnisteiksi Vanessa oli merkinnyt "naimisissa" sekä "2023häät".

Arkistovideo: Seiska tenttasi TIS-Jania ja TIS-Siiriä uskottomuudesta: Naiselta paljonpuhuva reaktio - paljastuiko pettäminen jo nyt?

Päivitys katosi

Jostain syystä Vanessa poisti kihlapäivityksensä pian sen julkaisun jälkeen. Syy tähän kuitenkin on luultavasti se, että Temppareiden osallistujat eivät saa paljastaa suhdestatuksiaan, ennen kuin ohjelma on kokonaisuudessaan ohi. Tällä viikolla (48) telkkarissa näytettään vasta jaksoja 3-4. 

Lue myös: Kaikkien aikojen skandaalikausi! Jo viidennellä Temptation Island -osallistujalla rikosrekisteri: kaksi vireillä olevaa väkivaltasyytettä

Vanessa on myös poistanut kaiken muunkin sisällön Instagram-tililtään, muutamia tallennettuja videotarinoita lukuunottamatta. Seiskan tietojen mukaan nainen on aiemminkin julkaissut somesisältöä, jonka mukaan hän on ollut parisuhteessa jo jonkin aikaa. 

Temptation island suomi Vanessa
Tilaa Seiskan uutiskirje! »