fbq
Isabel asuu Thaimaassa.

Missi Isabel Ljungdelliä on kysytty Thaimaassa maksulliseksi seuralaiseksi – hävyttömiä ehdotuksia päivittäin: Moni ajattelee, että mitä valitat, kun pukeudut noin!

Miss Helsinki 2014 Isabel Ljungdell, 27, jätti vuosi sitten Helsingin pienet piirit ja muutti Thaimaahan. Päätös ei ole kaduttanut.

Somen peppukuningatar iski jälleen: Isabel Ljungdell ja täydelliset pakarat - kuvat!

– Tunnen jo olevani täällä kuin kotonani, vaikka koti-ikävä joskus iskeekin. Kaverini ovat enimmäkseen paikallisia. Lisäksi on muutama suomalainen työkaveri ja kavereita muualta maailmasta, Isabel kertoo.

Isabel asuu ja työskentelee erittäin vilkkaalla turistialueella Patong Beachilla, jossa käy vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä maailman eri kolkista. Suurimmat kulttuurierot näkyvät Isabelin mukaan paikallisten ja turistimiesten käytöksessä. Paikalliset ovat kohteliaita ja avuliaita tilanteessa kuin tilanteessa, mutta turistimiehet ovat päällekäyviä ja ajoittain hävyttömiä.

Huhhuh, nyt on kuumaa: somen peppukuningatar Isabel Ljungdell täysin alastomana suihkussa - katso kuva!

– Koen seksuaalista häirintää välillä useita kertoja päivässä. Se on todella rasittavaa ja raskasta. Moni taatusti ajattelee, että mitä valitat, kun pukeudut niin vähiin vaatteisiin ja korostat itseäsi. Miehet voisivat silti lähestyä naisia kohteliaasti. Täällä se on todella harvinaista.

Joidenkin miesten lähestymisyritykset eivät jää vain tökeröön kielenkäyttöön.

– Jos joku vilpittömästi kehuu kauniiksi, niin totta kai otan sen hymyillen vastaan ja kiitän. Miehet saattavat kuitenkin jäädä jankkaamaan, että pitäisi lähteä heidän mukaansa. Minulta on myös kyselty suoraan, että paljonko maksan.

Isabel Ljungdell yläosattomissa: stringipeppu ja rusketusrajat koettelevat jälleen somen sääntöjä!

Isabel on työskennellyt Suomessa niin yökerhoissa kuin promootiotöissä mutta ei ole koskaan kokenut tulleensa ahdistelluksi.

Lue lisää Isabelin elämästä Thaimaassa torstaina ilmestyneestä Seiskasta!