fbq
Viljami Harjuniemi ja Essi Unkuri

Miss Suomi Essi Unkurin puoliso Viljami Harjuniemi hylkäsi rakennusbisneksen: Haluan tehdä jotain muuta kuin piirrellä hävyttömiä kuvia seinille

Syyskuussa Miss Suomeksi kruunattu Essi Unkuri, 23, on asunut avopuolisonsa Viljami Harjuniemen, 31, kanssa Helsingin Lauttasaaressa jo puolitoista vuotta.

Tyylikkäässä 60-neliöisessä vuokrakaksiossa asuva pariskunta on viihtynyt onnellisten saareksi kutsutulla asuinalueella paremmin kuin hyvin.

Miss Suomi Essi Unkuri asuu Viljami-rakkaansa kanssa onnellisten saarella – joulutähti roikkuu ympäri vuoden

Essin avopuoliso on asunut koko ikänsä Rovaniemellä. Vasta muutama vuosi sitten hän muutti pääkaupunkiseudulle työn perässä.

– Olen rakennusinsinööri, ja muutin vuonna 2015 Helsinkiin tehdäkseni alani hommia, Viljami alustaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kahden vuoden jälkeen katsoin sitä rakennustyömaan meininkiä ja ajattelin, etten ehkä halua olla osa tätä alaa. Haluan tehdä jotain muuta kuin piirrellä hävyttömiä kuvia seinille, hän pyörittelee päätään.

Miss Suomi Essi Unkuri ja Viljami-rakas testaavat toisenlaista vanhemmuutta – ”Hertta teki meistä pikkuperheen”

Viljami lähti tavoittelemaan unelmiaan opiskelujen kautta, ja pian löysikin itsensä tekemästä töitä graafisena suunnittelijana. Nykyään hänellä on jo oma yritys.

– Uusi toimistoni sijaitsee ihan naapurissamme. Muutin siihen noin kuukausi sitten. Nyt minulla on itse asiassa rekrytointi päällä, sillä etsin ensimmäistä työntekijää yritykseeni, hän paljastaa.