fbq
Jukka ja Chachi Hildén

"Minun ikuiseni" - Jukka ja Chachi Hildén romanttisissa kuvissa hääpäivän kunniaksi

Yhdysvaltalaistanssijatar Chachi Hildén, 26, ja Duudsoneista tuttu tv-persoona Jukka Hildén, 42, viettävät tänään keskiviikkona (28.9.) kolmatta hääpäiväänsä.

Silminnähden toisistaan hullaantunut pariskunta on julkaissut sosiaalisessa mediassa romanttista sisältöä. Jukan Instagram-sivulleen lisäämässä kuvassa hän suutelee Chachia äärimmäisen rakastunut ilme kasvoillaan.

- Iloista hääpäivää, minun ikuiseni! Olet niin uskomaton, niin rakastava, välittävä ja niin hauska! Jukka kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Kiitos, että olet opettanut minulle niin paljon elämästä, rakkaudesta ja ymmärtäväisyydestä. Olen todella kiitollinen sinusta, ja meillä on paras elämä, parhaat lapset, ja jumpe, olen niin onnellinen ollessani naimisissa kanssasi, Chachi! hän hehkuttaa rakastaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Chachi Hildén harvinaisen avoimena: pelkää uutta lasta

Chachi puolestaan on lisännyt lukuisia kuvia omalle Instagram-sivulleen. Vuosien varrella napsaistuissa otoksissa voi nähdä hääkuvia, hassuttelua ja seikkailuja ulkomailla. Julkaisun kuudes kuva liki hätkähdyttää, sillä Jukka näyttää olevan putoamassa kalliolta mereen. Onneksi Chachi-rakas on kietonut kätensä kultansa vyötärölle.

- Kolme vuotta naimisissa minun Jugini kanssa. Elämä neljän lapsen ja kolmen koiran kanssa on melkoista vuoristorataa, mutten tekisi sitä kenenkään muun kanssa, Chachi kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

- Kiitos, että olet herättänyt elämässäni seikkailun kipinän sinä hetkenä, kun tapasimme Perun vuoristossa. Kukapa olisi arvannut, että olisimme tässä tänään, niin suuren rakkauden ympäröimänä, hän päivittelee.

Neljän lapsen isä Jukka Hilden Ylelle: "Ei mitään sitä vastaan, että saisimme vielä 1-2 lasta!"

- Inspiroit minua päivittäin ottamaan härkää sarvista ja antamaan kaikkeni, sekä pysymään samalla rehellisenä itselleni. Kiitos, että olet tukenut minua unelmissani ja antanut minulle parhaan hiton perheen, jonka olisin voinut kuvitella, Chachi kirjoittaa avoimesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Olet todella ainutlaatuinen. Iloista hääpäivää, Jugi.

Nyt on herkkää! Duudsonien Jukalla ja Chachi-vaimolla lempi leiskuu ulkomailla

Chachi ja Jukka ovat olleet naimisissa vuodesta 2019. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Uusioperheeseen kuuluvat myös Jukan aiemmassa liitossa syntyneet lapset.