fbq
Minttu Räikkönen lyö somettamisella rahoiksi: näin paljon F1-legendan vaimo tienaa some-päivityksillään - Kimin luottomies mukana kuvioissa | Seiska
Kotimaa
06.10.2021 18:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Minttu Räikkönen
Minttu Räikkönen lyö somettamisella rahoiksi: näin paljon F1-legendan vaimo tienaa some-päivityksillään - Kimin luottomies mukana kuvioissa
Kotimaa
06.10.2021 18:55
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

F1-legenda Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen tunnetaan aktiivisena some-persoona.

Mintun Instagram-sivu täyttyy yleensä urheilemiseen ja perheen lapsiin liittyvistä kuvista, mutta hän on tehnyt runsaasti myös kaupallisia yhteistöitä. Viimeksi hän alkoi Kimin kanssa Samsungin uuden selfie-puhelimen mainoskasvoksi.

Lue myös: Me Naiset: Minttu Räikkösen suuri suru: äiti kuoli 45-vuotiaana

Vuosien varrella hän on mainostanut myös esimerkiksi Nescafén pikakahveja, Gugguun lastenvaatteita ja Mini-automerkkiä. 

Minttu ei luonnollisesti valjasta kauniita kasvojaan ja 258 000 Instagram-seuraajaansa brändien käyttöön ilmaiseksi. Siksi hän on perustanut vuonna 2018 Productive MR Oy:n.

Firman toimialaksi on merkitty graafinen muotoilu, mutta kuvauksessa tarkennetaan sen tekevän markkinointia ja menekin edistämispalveluja.

Pientä mutta kannattavaa

Firmalla on takanaan nyt kaksi tilikautta. Seiskan selvityksessä paljastui, että Mintun liiketoiminta on verrattain pientä, mutta erittäin kannattavaa.

Toukokuuhun 2020 päättyneellä tilikaudella firma teki 45 000 euron liikevaihdon, josta syntyi voittoa 33 000 euroa verojen jälkeen. Firmasta ei ole nostettu palkkaa tai ostettu ulkopuolisia palveluita. Suurimmat kulut ovat olleet liikevoitosta maksetut verot.

Lue myös: Minttu Räikkönen jakoi rehellisen videon koronapotilas-Kimistä: "Kiitos kauniista viesteistä"

Vuotta aiemmin, yhtiön ensimmäisellä tilikaudella Productive MR Oy teki 27 000 euroa voittoa 35 000 euron liikevaihdolla.

Kahden tilikauden jälkeen firman pankkitilillä makaa 70 000 euroa, eikä yhtiöstä ole nostettu senttiäkään osinkoja.

Sami Visa
Sami Visa on hoitanut jo pitkään Kimi Räikkösen asioita Suomessa.

Seiskan selvityksessä paljastui, että Kimi Räikkösen asioidenhoitaja Sami Visa vastaa myös Mintun bisneksistä. Hän istuu Mintun kanssa yhtiön hallituksessa, ja firman paperiasiat kulkevat myös hänen kauttaan.