BB-Minna

"Miltä tuntuu olla BB:stä tuttu lutka?" Avoimesti seksielämästään puhunut Big Brother -Minna avautuu törkykommenteista: "Jos olisin mies, minua taputeltaisiin olalle"

Kotimaa | 01.10.2021 17:35

Toisena asukkaana Big Brother -talosta tänä syksynä häädetty Minna kertoi Seiskalle Rymy-Eetun Oktoberfest-kutsuvierastilaisuudessa yllättyneensä ihmisten halusta kommentoida hänen seksielämäänsä somessa.

Palautetta on tullut esimerkiksi avoimuudesta puhua seksistä talossa. 

- Minusta on todella, todella väärin, että 42-vuotias nainen tuomitaan seksuaalisuutensa kautta. Se on aivan hirveää. 

- Jos olisin mies, minua taputeltaisiin olalle. Että "hienoa työtä". Naisten seksuaalisuuden ei pitäisi olla tabu, Minna mainitsi.

Lue myös: Ohhoh, BB-Minna kertoo harrastaneensa seksiä tunnetun suomalaisjulkkiksen kanssa ennen Big Brother -taloon astumista - Lasselta paljonkertova reaktio!

Tosi-tv-tähti sanoo saaneensa toki myös hyvää palautetta, mutta jotkut kommentit ovat olleet suorastaan kammottavia.

- Esimerkiksi "Miltä tuntuu olla BB:stä tuttu lutka?", Minna kertoi.

- Mielestäni seksi on kaunis asia. Minulla, ja kaikilla naisilla, on oikeus siihen, samalla lailla kuin miehilläkin. Se ei ole tuomittavaa, likaista, eikä rumaa. Se on ihanaa!

- Ihmiset harrastavat seksiä ja se on aikuisten leikkiä. Se on ok. Ja pelkästään parisuhteessa tapahtuva seksi ei ole niin sanotusti vain puhdasta. Sinkkuihimisten seksielämästä pitäisi myös jutella enemmän. 

Lue myös: BB-seksikohu! Esko Eerikäinen yhdistettiin Big Brother -Minnaan - suosikkijuontaja yllättyi: ”En tiedä, kuka tämä henkilö on”

Teksti:Henryk Björkström, Monica Ollas
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!