fbq
Auri Kananen

Miljoonien seuraama Auri Kananen avautuu erostaan - hämmentävä video

Siivouskuningattarena tunnettu Auri Kananen, 29, kertoi joulukuun alussa eronneensa.

Aurin ja hänen Sami-rakkaansa kihlautuivat noin vuosi sitten. Heidän oli määrä mennä naimisiin tulevana kesänä, mutta eron myötä kihlaus luonnollisesti purkautui.

Auri Kananen: Ero! Kesähäät peruttu

Auri kertoi erostaan hyvin vähänsanaisesti. Hän mainitsi kuitenkin, ettei siihen liittynyt draamaa ja eropäätöksen syntyneen pääosin hänen toimestaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eilen sunnuntai-iltana (8.1.) Auri julkaisi Youtube-kanavallaan videon.

Auri tunnetaan siivoussisältöisestä somestaan. Somevideoillaan Auri siivoaa ihmisten törkyisiä koteja. Hänellä on Youtubessa sekä Instagramissa yli miljoona seuraajaa. Hän julkaisee ensi vuonna myös siivouskirjan.

Instagram-videotarinoissaan Auri paljasti uutta tietoa erostaan.

– Minusta tuntuu, että haluan kertoa lisää yksityiskohtia siitä, ja kiittää Samia kaikesta, Auri kirjoitti videotarinaansa vapaasti suomennettuna.

Auri Kananen saa taianomaisesti puhtaaksi mitä tahansa – näin se onnistuu

Auri mainitsi myös uuden videon olevan viimeinen siivousvideo Samin kanssa.

Aurin Youtube-kanavalla julkaistun siivousvideon otsikko on sangen hämmentävä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Väkivaltaisesta poikaystävästä selviytyminen. Siivoan ilmaiseksi, otsikossa mainitaan.

Videon alussa selviää, että Auri siivoaa englantilaisen naisen kotia. Auri kertoo heti videon alussa, että kyseinen nainen on eronnut väkivaltaisesta suhteesta. 

Videolla Auri siivoaa likaista kotia, ja selostaa samalla siivoussessiotaan.

Noin kohdalla 14:50 Auri puhuu erostaan. Hän ylistää ex-rakastaan vuolaasti, ja kertoo heidän siivonneen monesti yhdessä.

– Kovin moni mies ei luultavasti auttaisi minua siivoamaan tällaisia koteja, ja vielä ilmaiseksi. Mutta Sami lähti aina innostuneena mukaan. Hän oli kuin apumieheni, Auri sanoo iloisesti.

– Vaikka hän on hyvä mies, se ei joskus vain riitä. Erosimme noin kolme kuukautta sitten, ja halusin pitää sen omana tietona alkuun. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Auri toistaa halunneensa itse erota. 

– Eroon ei liittynyt draamaa. Minusta vain tuntui siltä, että olimme liian erilaisia. Samin mielestä olimme erilaisia hyvällä tavalla. Minä en nähnyt asiaa niin. Olen vapaa sielu, ja tykkään tehdä asioita yksin. Sami tykkää tehdä asioita yhdessä. Minä haluan kuitenkin tehdä asioita yksin. 

Siivouskuningatar Auri Kananen paljastaa, miksei suostu tosi-tv-ohjelmiin: Pitäisi olla siivoamatta liian pitkään

Siivouskuningatar paljastaa yllättäen tulevaisuuden haaveensa. Auri ei omien sanojensa mukaan halua isoa kotia tai lapsia.

– En unelmoi ison kodin ostamisesta, lasten tai koirien hankkimisesta, tai kummastakaan. 

Aurin mukaan hänen ja Samin tulevaisuuden haaveet eroavat selkeästi toisistaan. Auri mainitsee pohtivansa muuttoa ulkomaille.

– Haluaisin siivota likaisia koteja ympäri maailman. Minusta tuntuu, että maailma on leikkikenttäni. Tuntuisi pahalta, jos päätökseni vaikuttaisivat toiseen ihmiseen. Sami halusi asettua aloilleen ja rakentaa yhteistä elämää. Haluan olla vapaa tekemään mitä itse haluan. 

– Peruin meidän häät, koska niiden järjestäminen tuntui väärältä. Uskon, että Samille on olemassa parempi kumppani. Hän ei myöskään ole "se oikea" minulle, Auri mainitsee.

Sinkkuna viihtyvä Auri aikoo lähitulevaisuudessa keskittyä siivoamisprojekteihinsa.

Juttua muokattu 9.1.2023 klo 11:46: Jutun otsikkoa muutettu. Poistettu viittaus videon otsikkoon.