Vain Seiskassa!
Topi & Nadja Sukari.

Miljonääri petipotilaana! Kuvankauniin vaimonsa ruokittavana oleva Topi Sukari, 66, huolestui: vaihtaako Nadja nuorempaan rakastajaan? ”Topi ei voi nyt tehdä keskivartalollaan edestakaista liikettä”

Kotimaa | 28.02.2021 17:31

Seiska uutisoi aiemmin tänään liikemies Toivo ”Topi” Sukarin taannoisesta hiihtohaaverista. Topi, 66, loukkasi itsensä viime viikon lauantaina (20.2.) ollessaan hiihtämässä kotikulmillaan Varsinais-Suomessa, niin sanotulla Maskun Rivieralla.

– Tajusin heti, että nyt taisi käydä pahasti, Topi sanoi aiemmin Seiskalle.

– Tietysti sen haaverin piti sattua vielä ihan Maskun huonekaluliikkeen vieressä. Kinkkasin sitten autolleni ja ajoin lääkäriin, josta sain maanantaiksi lähetteen magneettikuviin.

Lue myös: Kuva ei herkille! Miljonääri Topi Sukari, 66, rajussa hiihto-onnettomuudessa – jalka hurjassa kunnossa: ”On siinä ainakin 20-senttinen haava!”

Kuvien tuomio oli karu: miljonäärin akillesjänne oli katkennut. Topi leikattiin keskiviikkona ja nyt mies on pidempään petipotilaana.

– Täällä makoillaan jalka pystyssä. Voi olla, että kuukauden jälkeen pääsen jo hieman treenaamaan rintalihaksiani, mutta kyllä tässä kepeillä kinkataan pidemmän aikaa. Aika kurja juttu, Topi harmittelee.

Petipotilas-Topi kinkkaa pitkään kepeillä. - Kurja juttu, mutta minkäs teet! KUVA: TOPIN KOTIALBUMI
Petipotilas-Topi kinkkaa pitkään kepeillä. - Kurja juttu, mutta minkäs teet! KUVA: TOPIN KOTIALBUMI

Täysi tarjoilu käyntiin?

Ideapark-pampun ja Masku-miljonäärin onneksi Topin ei tarvitse kärvistellä yksin kotonaan. Hänestä pitää huolta rakas Nadja-vaimo, joka ei tosin aio pelkästään paijata aviomiestään.

– Pelin henki on selvä: kyllä Nadjan täytyy nyt meikäläistä hoitaa. Tarjoilun pitäisi pelata ainakin kaksi kuukautta. Olisi kiva, jos ruoatkin tulisivat sänkyyn, Topi toivoo.

– Kyllä sen pitää olla täysi tarjoilu, kun kerran meikäläinen joutuu makoilemaan sängyssä jalka ylöspäin! Mutta Nadja pelkää, että lihon, kun liikunta on nollissa.

Lue myös: Topi Sukari ottaa kaiken irti lumisesta talvesta – Nadja-rakas ei pysy pystyssä hiihtoladulla: ”Kazakstanissa ei tainnut olla edes suksia”

Pelkää dieettiä

Topi harmittelee Seiskalle, että fitness-mallina kunnostautunut Nadja on jo nyt rajoittanut hänen syömisisään. Sinapit ja makkarat ovat kuulemma täydellisessä pannassa.

Lue myös: Täydellisestä katastrofista tulikin ennätysbisnes! Topi Sukari pelkäsi elämäntyönsä puolesta

– Minulle ei voi antaa liikaa ruokaa, koska en voi liikkua yhtään. Pelkään, että tässä joutuu vielä dieetille!

– Sinun on syötävä usein, mutta vain hyvin pieniä määriä, Nadja selostaa taustalla.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Topi Sukarin koronamaskityyli herätti hilpeyttä

Huumorivaihde silmään

Sitten Sukarit pistävät huumorivaihteen silmään:

– Onhan se kieltämättä huono juttu, kun on noin nuori ja kaunis morsian ja samaan aikaan aviomies aivan paketissa! Ettei vain Nadja alkaisi katsella nuorempia miehiä? Topi heittää.

Lue myös: Korona sotki Topi Sukarin suunnitelmat! Miljonääriliikemiehellä kireä tunnelma luksushotellin sviitissä - katso video!

Tyrmäävässä kunnossa oleva aviovaimo ei jää suinkaan sanattomaksi:

– Niin, Topi ei voi nyt lainkaan tehdä keskivartalollaan edestakaista liikettä. Vasta parin viikon päästä hän voi harjoittaa kroppaansa sohvaa vasten 90 asteen kulmassa. Onneksi pääsemme taas huhtikuun puolivälissä takaisin Espanjaan, Nadja huokaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toivo Sukari (@topi.sukari)

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Topin kotialbumi & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!