fbq

Mikko Leppilampi sikaili liikenteessä: kaahasi hurjaa rallia päin punaisia – video ja kuvat!

Juontaja Mikko Leppilammen, 39, outo liikennekäytös kiinnitti Seiskan paparazzin mielenkiinnon. Mikko kurvaili pramealla Range Rover -ökyautollaan monta kierrosta saman korttelin ympäri Helsingin Kampissa kello kahden aikoihin iltapäivällä.

Mikko Leppilampi hyvästelee Helsingin – muuttaa 255 neliön miljoonakotiin!

Mikko Leppilammen auto.

Lopulta hän pysähtyi Kalevankadulle reiluksi puoleksi tunniksi näpyttelemään puhelintaan. Hän selvästi odotti jotain hyvin innokkaasti. Mikko myös asetteli hiuksiaan tiuhaan tahtiin taustapeiliin vilkuillen.

Sitten Mikko lähti vauhdilla liikenteeseen ja paineli reipasta kyytiä Bulevardille.

Bulevardin päässä valot vaihtuivat punaisiksi, ennen kuin Mikko ehti lähellekään risteystä. Se ei juontajamiestä haitannut. Mikko vain painoi lisää kaasua ja kaahasi todella rumannäköisesti suojatien yli päin punaisia.

Mikko Leppilampi ajoi päin punaista.

Mikolla on 12-vuotias Lilia-tytär, joten tällainen liikennekäyttäytyminen sopii hänelle todella huonosti. Suojatien eteen oli kaiken lisäksi pysähtynyt raitiovaunu, joten Mikon näkyvyys oli puutteellinen. Vielä lisää vaaraa aiheutui sateen liukastamista kaduista.

Punaisia päin ajamisen jälkeen Mikko kurvasi autonsa sulkuviivan yli pikaparkkiin Hietalahdenrantaan ravintola Salven kupeeseen. Paikalla on pysäköinti kuitenkin kielletty.

Mikko Leppilampi ja Maryam Razavi lemmenlomailivat rakkauden kaupungissa!

Mikko Leppilampi sikaili liikenteessä.

Mikko juoksi vauhdilla kauppakeskukseen, jossa on ruokakaupan lisäksi Alko ja apteekki.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Parin minuutin päästä Mikko juoksi kauppakeskuksesta, hyppäsi autoonsa ja kaasutti taas vauhdilla pois.

Seuraavaksi Mikko pysäköi autonsa Ruoholahdenkadulle pysäköintikieltomerkin väärälle puolelle. Hän meni sisään läheiseen kerrostaloon noin puoleksi tunniksi.

Mikko Leppilammen unelma toteutuu vihdoin: Tätä silmällä pitäen on tehty töitä!

Paikalta jälleen poistuessaan Mikko ei edelleenkään noudattanut liikennesääntöjä, vaan oikaisi raitiovaunukiskoja pitkin Porkkalankadulle.